קשה יום

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מביע ומכניס מאוד לאוירה!!
(כך הרגשת אז?)

• הוסף לסימניות
מה יהיה,
במקום לראות עכשיו ציור של איזה אדם מאושר סוף סוף.. אתה מעלה לנו ציור של קשה יום..
נו נו...
נלמד זכות, כנראה אתה באמת עייף מאוד, אז תכתוב 'קשה לילה'.

אה, והציור מביע וטוב!

• הוסף לסימניות
ציור ממש יפה!!

• הוסף לסימניות
מה יש, התינוק בוכה הרבה?

• הוסף לסימניות
מדהים עד כמה בכמה קויים ניתן להעביר הבעה מלאה.
הוא למוד סבל ויגון מהחיים, ראה הרבה...

יפה מאוד :)

• הוסף לסימניות
את מי הוא בוחן במבט כה עמקני וחודר?

:)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה הקטע [אחד מכמה :)]שאהבתי בציור, שהעיניים לא סתם זרוקות בחוסר מקצועיות אחת לכאן ואחת לשם, אלא שניהם ממוקדות לנקודה אחת..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1125191:
זה הקטע [אחד מכמה :)]שאהבתי בציור, שהעיניים לא סתם זרוקות בחוסר מקצועיות אחת לכאן ואחת לשם, אלא שניהם ממוקדות לנקודה אחת..
כמעט נעלבתי... ציפית שהן לא תהיינה ממוקדות?
לגבי האוזן, אני אנסה לשפר (לא קשור אליך מקצוען.. סתם שמתי לב, ככה זה שאני רגיל לתת ביקורת לאחרים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1125197:
כמעט נעלבתי... ציפית שהן לא תהיינה ממוקדות?

זה בסדר,
אני לא צייר...

• הוסף לסימניות
מזה אתם יושבים עם אצבע על ההדק??!!

12:16 - נורה טיל
12:17 - הוא מיורט

12:19 שוב נורה טיל
12:22 שוב הוא מיורט

וחוזר חלילה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1125197:
לגבי האוזן, אני אנסה לשפר (לא קשור אליך מקצוען.. סתם שמתי לב, ככה זה שאני רגיל לתת ביקורת לאחרים)

אופס! נכון. אני מחפשת מה גורם לו להראות קצת קוף, (סליחה..) האוזן אכן צריכה להיות הרבה יותר גבוה. ממש להתחיל מגובה הגבה.
ואם כבר אז גם להוריד את הקו התחתון מהשפה התחתונה, זה קצת מעקם לו את הפה. (אלא אם כן זה חלק מהעניין... קטונתי.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו נועה;1125201:
מזה אתם יושבים עם אצבע על ההדק??!!

12:16 - נורה טיל
12:17 - הוא מיורט

12:19 שוב נורה טיל
12:22 שוב הוא מיורט

וחוזר חלילה?

:cool: או שלא...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבש;1125202:
אופס! נכון. אני מחפשת מה גורם לו להראות קצת קוף, (סליחה..) האוזן אכן צריכה להיות הרבה יותר גבוה. ממש להתחיל מגובה הגבה.
ואם כבר אז גם להוריד את הקו התחתון מהשפה התחתונה, זה קצת מעקם לו את הפה. (אלא אם כן זה חלק מהעניין... קטונתי.)
אכן זה חלק מהעניין, אני מכיר מישהו שיש לו פה כזה, זה מפעים אותי כל פעם מחדש..
אגב, מה שאני עדיין תמיד מסתבך בו, זה איך לצייר את החלל של הפה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1125212:
אכן זה חלק מהעניין, אני מכיר מישהו שיש לו פה כזה, זה מפעים אותי כל פעם מחדש..
אגב, מה שאני עדיין תמיד מסתבך בו, זה איך לצייר את החלל של הפה..

דווקא פה זה נראה בסדר, עשית לו כאלו שיניים חסרות..

• הוסף לסימניות
מוצלח מאוד!
מלא הבעה,
אהבתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה