דרוש מידע קשה לו בחיידר

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
@איש השדה אני מציע שוב טיפול 3 המיימדים אני בטוח שיעזור אל תזלזל בזה. בשבילך! אין לי איתו כלום סה"כ אני מכיר כמה סיפורים שונים מקרוב שטופלו אצלו ועזר להם פלאות חבל על כל יום והוא גם יבדוק את הנושא המוזכר כאן
בהצלחה.
כבר לקחתי לתשומת ליבי מיד כשכתבת.
עוד לא פנינו אבל אנחנו בדרך

• הוסף לסימניות
מעלה נקודה נוספת,
האם יתכן והילד בעל רגישות גבוהה?
ילדים בעלי רגישות יתר לרוב יכולים לסבול, משום שהם כמו "חרסינה בחנות פילים"
וכל התרחשות, אפילו הקטנה ביותר יכולה לערער להם את היציבות הרגשית.
כדאי לבדוק.

• הוסף לסימניות
@איש השדה אני מציע שוב טיפול 3 המיימדים אני בטוח שיעזור אל תזלזל בזה. בשבילך! אין לי איתו כלום סה"כ אני מכיר כמה סיפורים שונים מקרוב שטופלו אצלו ועזר להם פלאות חבל על כל יום והוא גם יבדוק את הנושא המוזכר כאן
בהצלחה.
התכוונת ל @יש שדה ולא ל @איש השדה נכון ?

• הוסף לסימניות
מעלה נקודה נוספת,
האם יתכן והילד בעל רגישות גבוהה?
ילדים בעלי רגישות יתר לרוב יכולים לסבול, משום שהם כמו "חרסינה בחנות פילים"
וכל התרחשות, אפילו הקטנה ביותר יכולה לערער להם את היציבות הרגשית.
כדאי לבדוק.
איך בודקים את זה?

• הוסף לסימניות
הצלחתם למתוח אותי
הנה הסיפור.
יודגש: הסיפור מתפרסם פה באדיבותם המלאה של 'מרוה לצמא' - השבועון לבית היהודי, תוך התנייה מפורשת שאם מדפיסים - להדפיס את הקובץ בשלמותו ולא לחתכו למטה!

יישר-כח גדול ורב ל'מרוה לצמא' על נתינתם את הקובץ לזיכוי הרבים!!

עריכה: כעת הקבצים סודרו שוב כסדרם

קבצים מצורפים

• פרק א.pdf
    4 MB · צפיות: 43
  • פרק ב.pdf
    4.1 MB · צפיות: 34
  • פרק ג.pdf
    4.1 MB · צפיות: 28
  • פרק ד .pdf
    4 MB · צפיות: 34
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הנה הסיפור.
יודגש: הסיפור מתפרסם פה באדיבותם המלאה של 'מרוה לצמא' - השבועון לבית היהודי, תוך התנייה מפורשת שאם מדפיסים - להדפיס את הקובץ בשלמותו ולא לחתכו למטה!

רק צריך לשים לב !!!
שפרק ג' שכתוב פה בשם הקובץ, זה באמת פרק ד' ופרק ד' זה פרק ג'
אנשים יקראו את הפרקים לפי שמות הקבצים ולא יבינו את ההמשך ואיפה הוא נכנס

• הוסף לסימניות
אני חושב שהשאלה הכי קריטית שמשום מה נבלעה באשכול זה השאלה של @ברוך ר
איך הוא בלימודים בכללי ? לומד טוב ?שולט בחומר ? מבין את הנלמד ?
ולא ראיתי שהגיבו לזה.
ואסביר, דבר ראשון צריך לבדוק האם יש לו קושי בהבנה, בקליטה ובעיבוד חומר ואת זה רואים גם בבית, בטיול או בכל מקום בו מסבירים משהו - הוא מבין ומפנים את זה, קולט דברים מורכבים או לא.
אתה יכול אפי' לנסות לבקש ממנו לפתוח את הספר שנמצא במדף השני בעמוד 132 ולקרוא את השורה החמישית - ולעקוב האם הוא מצליח לעקוב אחרי ההוראות הכפולות.
הלאה, בעיות שמיעה/ראיה/קריאה זה דבר בסיסי שמומלץ לעשות לפני בדיקת ADHD.
וכן, מצטרף להמלצות לבדוק פגיעה חברתית או אחרת, הפרעת קשב וריכוז, מי המלמד שלו (אתה בתחום, אז ברור לך מה הנושא......) ושאר הפרטים הסביבתיים

• הוסף לסימניות
בלי קשר לכל התהליך האבחוני שאכן כדאי להתחיל בהקדם ממש (מוסיפה אבחון דידקטי כאפשרות מועילה)
כדאי כבר עכשיו לעמוד בקשר עם המחנך ולשתף אותו. הדבר יועיל לילד מאד, כי המחנך יוכל לשקף את הדברים מנקודת מבטו לאורך התהליך וכן ינסה ליצור קשר חם עם הילד כבר מתחילת שנה.
הרבה יותר מועיל כשהורה פונה למחנך עוד לפני שהמחנך צריך לפנות להורה!

• הוסף לסימניות
לצערי אין אפשרות לגרום לו להידקר. ניסינו לעשות לו טיפול שינים לפני שנה הרופא כמעט התפטר.

ולא מדובר בילד "בעייתי".
כלומר הוא די רגיל בבית, לא חוצפות, לא ישנוני.
אבל ללכת לחיידר זאת מלחמה.
וכן לקחת תרופה וכדו'
יש פתרונות!
משחת אמלה מאלחשת ולא מרגישים כלום!!!
למרוח כשעה לפני ולשים שקית אוכל או ניילון נצמד כדי שהחומר המרדים לא יתפוגג...
כך עושים היום עגילים לילדות קטנות...

• הוסף לסימניות
הנה הסיפור.

עריכה: כעת הקבצים סודרו שוב כסדרם
@יש שדה העליתי את הסיפור בשבילך - אבל תגובה ממך טרם באה...:(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה