כללי קשה לי!!!!!!!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
כמה זמן לקח לכם להתרגל לעבודה חדשה?
אני כבר כחודשיים בעבודתי הנוכחית, וליבי שוקע כל בוקר מחדש:(
אשמח לשמוע את דעתכם בענין

• הוסף לסימניות
אני רק יכולה להודיע לך שאני (ועוד כמה...) גם כן עוברות איזשהו משבר של התחלה חדשה
כל ההתחלות קשות...
אבל תעריכי את זה שיש לך עבודה!!!

המון בהצלחה!!!!:)

• הוסף לסימניות
1. כל ההתחלות קשות
2. ייתכן שאת ממעטת להחליף/לחדש , ובגלל זה את מתקשה להסתגל לדברים חדשים, ולענינו- העבודה החדשה (יחסי) ?
כי בד"כ, למה מתקשים להסתגל?! מפני שמנסים להשוות את העבודה הנוכחית לעבודה הקודמת ,נסי למצוא מה טוב כאן, ולא משהו שהיה בעבר .
3. נסי לבדוק את עצמך, מה עושה לך "לשקוע"- המיקום, החזות, הצוות, ואח"כ לנסות לשפר.
כל אלה אני אומר מניסיון אישי , כי החלפתי מקומות עבודה, עד הגרפיקה, ומזה למדתי על כל הנ"ל.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טלי ליפשיץ;874200:
כמה זמן לקח לכם להתרגל לעבודה חדשה?
אני כבר כחודשיים בעבודתי הנוכחית, וליבי שוקע כל בוקר מחדש:(
אשמח לשמוע את דעתכם בענין
מה זה ליבי שוקע?
אין כח ללכת לעבודה כי? העבודה קשה? התרגלת לשיעמום וחופש? אולי את מרגישה שאת עובדת קשה המשכורת לא משהו...
אם תמקדי יהיה יותר קל לעזור ולעודד
אבל אם את אחרי תקופה ארוכה של חופשיות זה ענין של זמן...

• הוסף לסימניות
מאיזו בחינה קשה לך?
ומה הכוונה שליבך שוקע?

• הוסף לסימניות
אז ככה, קאוצ'ריות יקרות:
נתחיל בזה שאני עובדת במשרד מקצועי במיוחד שבורר כל עובד בפינצטה, ואני מרגישה שאני חייבת לתת מענה לציפיות, המחלקה שלי די מצומצמת, כך שרוב הפוקוס עלי, בנוסף לכך הבוסית פרפקציוניסטית ברמות מבהילות, ומעקמת אפה בסלידה לכל טעות שלי (ויש כאלו, אני צעירה וחסרת בטחון...)
הקיצר, אם הייתי יכולה הייתי אורזת תרמיל ענק וטסה אל מעבר להרי החושך עד יעבור זעם...:eek:

• הוסף לסימניות
אבל אם היא בחרה אותך סימן שהיא סבורה שאת טובה ומסוגלת.

• הוסף לסימניות
גברת נכבדת
ראשית תודי לבורא כל יום על ה"גזרות" של תשע"ג , ב"ה כל בוקר קמה ליום חדש עם משרד "נחשב" (כדברייך)
שנית אל לך לחשוש או להרגיש שעליך לרצות את הפרפקצוניסטית שם... תיהי מי שאת ,ןתעבדי בקצב וביכולות שלך ,בשלוה וברוגע.
מבטיחה לך מנסיון שהאפשרות הכי גבוהה מצידך לשדר את העובד (המתחיל) המסור, היא להשאר את !!!
לחץ רק יגרע ויצור תחושת מרמור , לא כדאי להגיע למצב שבשביל פרנסה תמררי את נפשך הענוגה.
ברכת הצלחה בכל....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה