כללי קשוט קיר פרק שירה

• הוסף לסימניות
נו מה אתם אומרים על היצירה?

קבצים מצורפים

• פרק שירה 2.jpg
    1.6 MB · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
עבודה מושקעת ומאד מוצלחת.
אשמח לשמוע על הדרך , אפילו בקצרה.

• הוסף לסימניות
מדהים!!
"מי כמוך בקלים"? בטוח שיש בעיה עם א'?

• הוסף לסימניות
מדהים!!
באיזו תוכנה/ות?

• הוסף לסימניות
פוטושופ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rina86;910602:

תודה!
אני מבינה שבדקת והגעת למסקנה שבפוטושופ זה הכי קל וטוב...
זה מה שענין אותי..
:)

• הוסף לסימניות
נראה מושקע במיוחד,
יש הרבה על מה להסתכל...

• הוסף לסימניות
מדהים, אפשר להסתכל הרבה, מה שעדין לא עשיתי.
בינתיים רק שמתי לב שהפרה מציקה לי בעיניים, נראה שהרגל האחורית השמאלית נתקע מעבר לגדר, אולי להעביר רק את הראש, שיראה מציצה מעבר לגדר?
וכנ"ל עם הגמל.

• הוסף לסימניות
וואו מיוחד בעיני
מושקע ובטוב טעם
הצלחות

• הוסף לסימניות
:)תודה על הפרגונים.....

• הוסף לסימניות
מטריף!!!!!! כמה שנים לוקח לבצע כזה עיצוב מטורף??? (במובן החיובי כמובן... ;) )

• הוסף לסימניות
מרהיב ומקסים!!!
הייתי מנסה רק לדקק קצת את הקווים הלבנים.
(וגם בקטנה, יש בעיה עם השקיפות של העלים בשורה 5 מלמעלה, עמודה 5 מימין)

• הוסף לסימניות
יפהפה!
הערה קטנה (אם אפשר): את הקוים יותר דקים.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה