קשורה לל"ט ז"מ ב"ב מנ"ט?

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!
שבוע טוב!
אני מנסה להשיג הסרטה של מסיבת גמר מלפני 16 שנים - שנת תשנ"ט
מחזור ל"ט בבית ספר זכרון מאיר בני ברק.

אני מחפשת הסרטה של כל המסיבה הנ"ל, ובפרט אני מחפשת שיר שהיה באותה מסיבה, אני זוכרת חלק מהמילים:
אחותי שלי הביטי, אל האופק המזרח
עוד רגע קט תבוא השמש ותזרח
?
?

פזמון:
תודה אחות, היית משענת
ידך תומכת בידי
וגבול הרים ?
חיוכך מאיר דרכי

מישהו מכיר כזה שיר??

תודה מראש לעוזרים :)

• הוסף לסימניות
למה שלא תפני למחנכות של כיתות ח'?
כמו המו' צירה קורלנסקי? (היא היתה מחנכת בזמנך?)

ואגב, הכותרת של האשכול לא הסבירה כלום לגבי התוכן... מומלץ למצות למשפט הכותרת משהו שאכן יביא את מי שרלוונטי לענין- להכנס לאשכול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיטי 123;1372576:
למה שלא תפני למחנכות של כיתות ח'?
כמו המו' צירה קורלנסקי? (היא היתה מחנכת בזמנך?)

ואגב, הכותרת של האשכול לא הסבירה כלום לגבי התוכן... מומלץ למצות למשפט הכותרת משהו שאכן יביא את מי שרלוונטי לענין- להכנס לאשכול.

דבר ראשון, תודה על התגובה.

ולעצם העניין,
אני מחפשת על הסרט לצורך לא מאד דחוף ולא נעים לי לפנות ישירות לאנשים הקשורים, סתם, כי להתקשר לאנשים אחרי הרבה שנים וכו' צריך צורך אמיתי יותר...

בא לי לראות את זה שוב, הייתי בכיתה א' כשאחותי היתה בח', לקחו אותי למסיבה ואני זוכרת אותה נורא מעורפל, השיר הנ"ל נחרט לי חצי, אני אוהבת אותו ורוצה לדעת אותו טוב יותר...
מהמסיבה נשאר לי זכרון מבולבל שהיה יפה אבל לא זוכרת מה והייתי רוצה יותר לסדר את זה במוח (מסקנה: לא לקחת ילדות קטנות למסיבות גדולות ולא מובנות :p;):D)

אז אם יש כאן מישהו שבמקרה יש לה ותוכל להעלות לי - אני אשמח ואודה
אם לא ילך - לא ילך.

מורות של ח' זה דווקא רעיון, יוצא לי לפגוש אותה מדי פעם, אולי אז אנסה לשאול...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה