הפרעות קשב קשו''רים לויוואנס? קשה עם המחיר? קשה עם המינון? בשורה חדשה

• הוסף לסימניות
מי שקיבל עד היום ויואנס ממשיך לקבל רגיל
מי שהתחיל רק אחרי שיש את ההנחה הגדולה מקבל מרשם של תרופה גנרית שיותר זולה לקופה.

• הוסף לסימניות
@טוסטוס לא יעבור

הטוסטוס שלך עשה תאונת 'פגע וברח'. הנחתת עלינו מידע, ונעלמת.

תוכל לגלות לנו מה שם התרופה החדשה? חיפשתי בגוגל ולא ראיתי כלום.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לי לפחות זה היה חדש.
בלאומית.
עד היום התחליף שנתנו לויוואנס היה ליסדקס וזה היה מאושר רק עד גיל 28
ומעל גיל 28 היה ניתן להוציא רק את המקורי במחיר יקר.
בעיה נוספת שיש בזה רק מינון של 30, 50, 70 ולא ניתן לחצות את הכדור.

התרופה שנוספה עכשיו לכל הגילאים היא גנריקה של ויוואנס ומגיעה בטבליות בניגוד לויוואנס וליסדקס שמגיעים בקפס'.
התרופה ניתנת לחציה וממילא להמון אופציות ושילובי מינונים (יש להתייעץ עם הרופא המטפל)
המינונים הרשמיים: 30, 40, 50, 70.
המחיר בלאומית 30 ש''ח ל30 כדורים בכל המינונים.
לפי הידוע לי ליסין התרופה שאתה מדבר עליו הוא כמו שאר התרופות הגנריות ומעל 28 אין הנחה.
וגם ליסין 70 א"א לחצות.
עוד בעיה זה מתרסק בקל.
חוץ מזה זה כמו וויואנס ממש ללא שינוי כלל.
לעומת הליסדקס טבע שנראה לי שיש תופעות לוואי חריפות יותר מהוויואנס וליסין

• הוסף לסימניות
גם בכללית לא מאשרים וויואנס ונותנים רק לסידקס
אצל בני ביום הראשון שלקח לסידקס לא עשה לו טוב ואני משלם מחיר מלא על ויואנס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה