פנינה ריימונד
סטיילינג זה כל הסיפור :)
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
עיצוב ואדריכלות פנים
•
יוצרי ai
- הוסף לסימניות
- זו מדבקת טפט לשיש עצמו.
- אין בכלל משוב, הימור.
- משוב חנות מתחת לממוצע ומטה.
בקשהיכולה לחפש לך משו בסגנון, מומלץ וטוב.
בכל וילון תבחרי בסוג תלייה Grommets Top@פנינה ריימונד יש לך המלצה לווילונות לסלון על מוט
צבע לבן או קרם חצי אטום
לא רוצה שיראו את כל הבית מבחוץ, אבל רוצה משהו קליל
תודה רבה ממש
www.prog.co.il
ת'אמת שניסתי גם בטימו, אבל לא מצאתיאני אישית ממליצה כל דבר לחפש גם בטמו- מנסיון יוצא חצי מחיר....
@פנינה ריימונד תוכלי לתת לי?@פנינה ריימונד
פנינה יקרה אני לא יודעת באיזה פורום לכתוב, אז התלבשתי על הפורום הזה.
צריכה קישור לנעלי כלה פלטפורמה סגור 7 סמ גובה. לבן\ שחור
שלחתי לך באותו יום הודעה פרטית@פנינה ריימונד תוכלי לתת לי?
אלופה, לא שמתי לב, תודה!!שלחתי לך באותו יום הודעה פרטית
יש לי פוסט, רק לא ידוע לי כמה מהמוצרים שם זמינים...@פנינה ריימונד באיזה אשכול אוכל למצוא מתלים לאסלה ועוד דברים לחדר אמבטיה?
תודה!יש לי פוסט, רק לא ידוע לי כמה מהמוצרים שם זמינים...
תבקשי כאן, ממילא זה אשכול מלפני שנתיים
מה את צריכה? באילו גוונים? זהב, שחור, עץ?
![]()
Uythner Badezimmer Bidet Wasserhahn Messing Wasserhahn Waschmaschine Mischer Einzel Kaltwasser Dusche Sprayer Kopf Wasserhahn Toilettenarmaturen Toilettengriff Jet - AliExpress 13
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
![]()
Wc Reinigung Bidet Wc Sprayer Set Kaltes Wasser Tragbare Bidet Wc Zubehör Handheld Badezimmer Waschen Anal Douche - AliExpress 13
![]()
Permanent Fliesen Stift Wand Mörtel Restaurator Stifte Weiß Reparatur Marker Mörtel Fliesen Stift Restaurator Stift Erneuerung Reparatur Fliesen Wand Boden - AliExpress 21
![]()
Badezimmerregal ohne Bohrer, Organizer für die Dusche, Aufbewahrungsregal, schwarze Eckregale, Wandmontage, Toiletten- und Shampoo-Halter aus Aluminium - AliExpress 13
![]()
Schwarzes Badezimmer-Hardware-Set, selbstklebend, Kleiderhaken, Handtuchhalter, Handtuchhalter, Papierhalter, Zubehör-Set ohne Nägel - AliExpress 13
![]()
Badezimmerregal, Aufbewahrungsregal ohne Stanzen, Badezimmerregale aus massivem Holz, stanzfreies Holzregal zur Wandmontage, Toiletten-Organizer - AliExpress 13
![]()
Selbstklebender Papierhandtuchhalter unter dem Schrank, Wandhalterung für Küche, Papierhandtuch, goldfarbener Papierhandtuchrollenhalter, Badezimmer-Hardware-Set - AliExpress 13
ק.ש.
אני שמחהתודה!
בסוף גם מצאתי את הפוסט הישן שלך, חלק אמנם לא רלוונטי אבל חלק עזר לי.
האמבטיה שלי לבן - זהב - אפור כהה
אז אני צריכה דברים בהתאם
שלחתי לך מיילאני שמחה
את יכולה לפרט לי במייל אם יותר נוח לך- אילו אביזרים בדיוק את צריכה?
לקוחה שלי רצתה גם משהו בסגנון- מהקטלוג הזה,מחפשת אותיות ואייקונים כמו הסגנון שיש לקומפורט
צפה בקובץ המצורף 2053352
תודה !!לקוחה שלי רצתה גם משהו בסגנון- מהקטלוג הזה,
שילבנו את השמות של הבנות מזהב עם לבבות מסביב
יצא מהמם!!! [עדיין אין תמונות]
![]()
Benutzerdefinierte Rose Gold Spiegel Acryl Tür Namensschild Wand Schriftzug Wort Plakette Schlafzimmer Kinderzimmer Dekor Spielzimmer Home Script Tür - AliExpress 15
![]()
Boho Rosa Welligkeit Herzen Wand Aufkleber Abnehmbare Kindergarten Kunst Abziehbilder für Kinder Zimmer Mädchen Schlafzimmer Vintage Garten Vinyl Home Decor - AliExpress 15
![]()
![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //