מידע שימושי קשיים גלישה עם נטפרי?

• פותח הנושא manu
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בשעה האחרונה יש לי קשיים בגלישה
לוקח המון זמן לכל דף להיפתח
זה קשור לנטפרי?
או שזה רק אצלי?

• הוסף לסימניות
יש לי נטפרי וכרגע אין בעיות,
היו בתחילת שבוע.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אצלי נטפרי
019
חלק ברוך השם.

• הוסף לסימניות
כן נטפרי עם 019
בבית שמש

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם לי נטפרי ו019
גלישה ממש איטית
בירושלים

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
באמת לא מבין למה לחשוב שספק אינטרנט זה חתונה קתולית....

מחפשים ספק אינטרנט אחר שתומך בנטפרי ובודקים אם יותר יציב..

סה"כ זה להחליף שם משתמש וסיסמה בראוטר

• הוסף לסימניות
019 -נייח
יש כל הזמן ניתוקים

גם אני חוויתי את זה
שעות של ניתוק
וגלישה מחרידה
אתמול לפנות בוקר נטפרי נתנו לי שירות טלפוני, השתלטו על המחשב שלי וגילו את מקור הבעיה
חזרתי ל-019 עם הפרטים של הבעיה, נתנו ג"כ שירות מעולה
זה בעצם שרת תקול שלהם שמקושר לסינון של נטפרי
צריך לבקש פשוט להחליף שרת ואז הבעיה נפתרת
עכשיו טס ב"ה

• הוסף לסימניות
גם לי נטפרי ו019
גלישה ממש איטית והרבה ניתוקים

• הוסף לסימניות
וואלה! גם אצלי.
אתמול בלילה זוועה!
היה גם השבוע יום אחד כזה..
(נטפרי)

• הוסף לסימניות
זה בעצם שרת תקול שלהם שמקושר לסינון של נטפרי

הכוונה למכונת סינון?
1641546222940.png

• הוסף לסימניות
היה לנו כל השבוע, לפעמים הסתדר לבד כמו לכולם שהיתה תקלה כללית. ולפחות 5 פעמים השבוע עשו לנו איפוס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה