קשיי הסתגלות עמוקים למנגה :(

• פותח הנושא b.m
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
קניתי את התוכנה כבר לפני כחצי שנה (בזכותו של דנברלב, שהשיג אותה במחיר שווה לכל נפש.) ניסיתי לעבוד עמה פה ושם, אך אני ממש לא מתחברת.
לא נראה לי שזה בגלל בורות בתוכנה, יען שאחר שעובדים בצמוד למדריך הברור קולטים אותה די בקלות. (הכל יחסי, כמובן :) )
אני פשוט מרגישה שאני לא מצליחה להעביר קווים מביעים, במיוחד עם כלי הציפורן.
בינתיים אני ממשיכה לעבוד בפוטושופ.
הייתי שמחה לחוו"ד של ממנגים מקצועיים, מה ניתן לעשות כדי לשפר את התחושה הנ"ל,
וכן- האם העבודה במנגה מקצרת את זמן העבודה?
אשמח לכל תשובה.

• הוסף לסימניות
אני מצטער לשמוע .......
עם פוטושופ החברת מהרגע הראשון?
בתור אחד שעבר מאיור ידני לממוחשב הייתי מאוד מאוכזב מהביצועים הנמוכים מאוד של פוטושופ בשרטוט
בעיני מנגה הייתה תגלית !
אולי הקו שלך קשה או רך מדי ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Danbarlev;679303:
אני מצטער לשמוע .......
עם פוטושופ החברת מהרגע הראשון?
בתור אחד שעבר מאיור ידני לממוחשב הייתי מאוד מאוכזב מהביצועים הנמוכים מאוד של פוטושופ בשרטוט
בעיני מנגה הייתה תגלית !
אולי הקו שלך קשה או רך מדי ?
כשהתחלתי עם הציור הממוחשב, ערכתי הכרות עם פוטושופ, הוואקום והמחשב עצמו.
כך שסבלתי משלל מחלות הילדות של כולם יחד :)
זה לא היה קל... בכינו וגדלנו :D
מה שהיה לי קשה בפוטו' היה השליטה על הקו. אך ב'מנגה' הבעיה שלי שונה- אין לי בעיה עם השליטה, רק הקווים יוצאים מהוקצעים מידי. (משהו כזה... קשה לי להגדיר את עצמי בנקודה זו.)
ניסיתי לשחק עם האפשרויות- ביטלתי החלקה וסיומת קו.
למה הכוונה קו קשה או רך? היכן ההגדרות שלו?
תודה על ההתיחסות ועל העזרה!!!!

• הוסף לסימניות
מצטרפת

אני איתך, אני מאוד מאוד אוהבת את הקו של מנגה, אבל לא מצליחה בכלל לזרום עם התכנה...
אבל כנראה זה בגלל שאני כל פעם מתייאשת וחוזרת לאילוסטרייטור.

האמת שבעבר נורא רציתי לעבור לאילוסטרייטור ולא הסתדרתי בכלל עם הציור החופשי שם ועם התכנה כולה, עד שהייתי חייבת לעשות משהו ווקטורי ולא היתה לי ברירה אלא להישאר באילוס מהתחלה ועד סוף עד שנגמר הציור, מאז אני מציירת אך ורק באילוס, אז אני מקווה שאולי יום אחד זה יהיה לי פרוייקט שיהיה חייב להיות במנגה ואז אני אתמכר אליה, מי יודע...

• הוסף לסימניות
אני ממש עכשיו התחלתי סוף סוף לבנות את קוי המתאר לציורים במנגה. תענוג! אי אפשר להשוות לקווים המסורבלים והרעדניים והיבשים של פוטושופ...
אין על כלי הציפורן של מנגה!
כדאי לנסות לשחק קצת עם ההגדרות לפני שמתייאשים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפרה;679510:
אני ממש עכשיו התחלתי סוף סוף לבנות את קוי המתאר לציורים במנגה. תענוג! אי אפשר להשוות לקווים המסורבלים והרעדניים והיבשים של פוטושופ...
אין על כלי הציפורן של מנגה!
כדאי לנסות לשחק קצת עם ההגדרות לפני שמתייאשים...
את מתכוונת להגדרות כשעושים דאבל קליק על העט? או שיש הגדרות נוספות.
עדיין לא היה לי זמן לחפור בתוכנה יותר מידי, אם תוכלי לפרט אשמח מאד :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י b.m;679534:
את מתכוונת להגדרות כשעושים דאבל קליק על העט? או שיש הגדרות נוספות.
עדיין לא היה לי זמן לחפור בתוכנה יותר מידי, אם תוכלי לפרט אשמח מאד :)

כמו שכתבתי במדריך יש הגדרות רך או קשה בלחיצה אחרי שלחצת פעמיים על הציפורן או על כל כלי אחר יש שם כפתור ירוק / אדום שיפתח לך חלון נוסף עם האפשרויות
הכל במדריך ..

הוא קצר וברור חבל שלא תעברו על כולו ,זה יקח 15 שעה ויפתור הרבה בעיות

• הוסף לסימניות
באמת רציתי להודות על המדריך הנפלא, ברור ובהיר, מסודר וכולל, ממש פוקח את העיניים ומאפשר להתחיל בכיף ובקלות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה