עזרה קשיי קשב אצל ילדים מתחת לגיל 6

• הוסף לסימניות
כמורה להוראה מתקנת אשמח לשמוע על נוירולוג ו/או פסיכיאטר מקצועי לטיפול בבעיות קשב אצל ילדים מתחת לגיל 6.
לרוב, לא נותנים טיפול תרופתי מתחת לגיל 6. אך, בתלמודי התורה בגיל מכינה- הדבר חשוב מאד! ודחוף.
חשוב לי גם לשמוע המלצות וחוות דעת שלכם. ניתן גם באישי.

• הוסף לסימניות
כדאי קודם להפנות להערכה בהתפתחות הילד כדי שיהיה אפשר לבדוק אם אכן מדובר בקושי קישבי או התפתחותי. רופאי קשב מקבלים ילדים גם מתחת לגיל 6, ובמקרה הצורך נותנים טיפול תרופתי. לרוב רופא מקצועי ידע להפנות קודם להתפתחות הילד. ואז התפתחות הילד ורופא הקשב עובדים בסינכרון.

• הוסף לסימניות
איזה קופת חולים את?

• הוסף לסימניות
@מצטרפת אכתוב לך באישי מאוחר יותר.

• הוסף לסימניות
קופצת על אותו נושא.
הבת שלי עולה לכיתה א'.
חכמה, כישרונית מאד ועם הפרעות קשב.
היא כבר תקופה ארוכה הולכת לריפוי בעיסוק וכן לרכיבת סוסים ו2 הדברים מאד מקדמים אותה.
הרופאה בהתפחות הילד לא רוצה לתת לה ריטאלין
היא טוענת שיש לה בעיות קשב אבל היא תוכל להתמודד ועם צוות הוראה טוב זה יהיה בסדר.
מנגד כל מי שמטפל בה חושב שהיא לא תסתדר כך בכיתה א (בגן היא בקושי שורדת) ושחבל לא לתת לה וסתם לקלקל לה את ההתחלה מבחינה לימודית וחברתית.
למי אפשר ללכת מחוץ למכון להתפחות הילד שיכול להבחן טוב ולתת טיפול תרופתי.

• הוסף לסימניות
קופצת על אותו נושא.
הבת שלי עולה לכיתה א'.
היא כבר תקופה ארוכה הולכת לריפוי בעיסוק וכן לרכיבת סוסים ו2 הדברים מאד מקדמים אותה.
היא טוענת שיש לה בעיות קשב אבל היא תוכל להתמודד ועם צוות הוראה טוב זה יהיה בסדר.
מנגד כל מי שמטפל בה חושב שהיא לא תסתדר כך בכיתה א (בגן היא בקושי שורדת) ושחבל לא לתת לה וסתם לקלקל לה את ההתחלה מבחינה לימודית וחברתית.
מה זאת אומרת צוות הוראה טוב? אם היא הולכת להיות בכיתה עם עוד 30 וכמה בנות המורה לא יכולה להיות פרטית שלה תעוררי את לב הרופאה לענין.

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת צוות הוראה טוב? אם היא הולכת להיות בכיתה עם עוד 30 וכמה בנות המורה לא יכולה להיות פרטית שלה תעוררי את לב הרופאה לענין.

בדיוק
דברנו לא עבד.
זה האגנדה שלה. שהצוות צריך להתאים את עצמו.
אני יודעת שסה לא ריאלי ולכן מחפשת פיתרון אחר

• הוסף לסימניות
ד"ר וטמברג בכפר סבא. שמעתי עליו הרבה בעבר.

• הוסף לסימניות
כמורה להוראה מתקנת אשמח לשמוע על נוירולוג ו/או פסיכיאטר מקצועי לטיפול בבעיות קשב אצל ילדים מתחת לגיל 6.
לרוב, לא נותנים טיפול תרופתי מתחת לגיל 6. אך, בתלמודי התורה בגיל מכינה- הדבר חשוב מאד! ודחוף.
ממליצה מאוד לבקש מהמערך החינוכי לערב מנתח/ת התנהגות. תוכנית התערבות התנהגותית טובה יכולה לעזור מאוד לילד במסגרת החינוכית, וגם לצוות.

גילוי נאות: אני מנתחת התנהגות.

• הוסף לסימניות
קופצת על אותו נושא.
הבת שלי עולה לכיתה א'.
לנוירולוג ילדים

• הוסף לסימניות
דר' חיים רינסקי-מכפר סבא -אלוף

• הוסף לסימניות
מדובר על ילדים עם קשיי קשב בולטים מאד, אשמח לשמוע קצת יותר פרטים על הרופאים שהמלצתם וכן מה תפקידם נוירולוג או פסיכיאטר. במה הוא מיוחד, ובעיקר הכי חשוב אני מתעניינת בכאלו שיתנו טיפול תרופתי (כמובן בעת הצורך) לילדים מתחת לגיל 6. כיוון שמעל גיל 6 יש לנו כבר למי לשלוח.

• הוסף לסימניות
למה לא נותנים?

• הוסף לסימניות
מנסיון אישי ומידע אמין:

שינוי תזונה, ולקיחה יומיומית של אומגה 3 משמן מרווה בתוספת ויטמין C

פועל ניסים ונפלאות!!

• הוסף לסימניות
איזו תזונה?
אין אף אחד שהתנסה עם קשיי קשב אצל ילדים מתחת לגיל 6???

• הוסף לסימניות
איזו תזונה?
אין אף אחד שהתנסה עם קשיי קשב אצל ילדים מתחת לגיל 6???

מכירה את זה מקרוב

אגב, בדקתם שמיעה וראיה?

בכל מקרה, תזונה המכילה הרבה שומן טראנס, ג'נק פוד, כולסטרול [מן החי] וסוכרים
גורמת עיקרית בילדים [ולא רק] לבעיות קשב וריכוז. וזה מוכח

• הוסף לסימניות
למה לא נותנים?
מכיוון שקשב הוא בין הדברים שמבשילים יחסית מאוחר, ואנו רואים בקליניקה התפתחות והבשלה של קשב גם אחרי גיל 6, לקראת גיל 7 ישנה הבשלה נוספת שלעתים מייתרת את הצורך בטיפול תרופתי.
ו

• הוסף לסימניות
יש את ד"ר אמנון גימפל מת"א (יש לו מרפאה במקום נוסף, לא זוכרת איפה)
הוא נוירולוג ופסיכיאטר המומלץ על ידי עסקנים ובעל ניסיון עצום.
אני הייתי אצלו עם ילדה פחות מגיל 6 והייתי מאד מרוצה מהאיבחון וההנחיות.
(לא היה צורך בריטלין אבל הוא נתן הדרכות שהשפיעו באופן משמעותי)
054-4708482

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה