מידע שימושי קשירת מטפחת בסגנון חסידי

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול.
מכירות מישהי שמלמדת סגנון קלאסי רגיל.
כגון: נמוך, גבוה וכו.

תודה רבה

• הוסף לסימניות
מכירה אחת שאלופה בקשירות..
לא יודעת אם רשמית מלמדת, אבל אני מאמינה שהיא תרצה...

אם את מעונינת, אני אתן לך פרטים באישי
בירושלים היא גרה

• הוסף לסימניות
מכירה אחת שאלופה בקשירות..
לא יודעת אם רשמית מלמדת, אבל אני מאמינה שהיא תרצה...

אם את מעונינת, אני אתן לך פרטים באישי
בירושלים היא גרה
אשמח מאוד לפרטים.

• הוסף לסימניות
איי
אני מחפשת מישהי שקושרת מטפחות בסגנון חסידי (משי) בבית שמש
שמעתי על מישהי "הירש" אך אין לי את המספר שלה
אשמח לעזרה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ליטאית שכמוני
זה באמת מעניין

• הוסף לסימניות
יש אחת בשם שורי פאנעט שהיא גם מוכרת את מטפחות של קאפף (בסניף רמה ד) היא מלמדת מספר 1 פה בעיר הייתי אצלה ומאוד נהנתי מכל החלקים וגם לוקחת יחסית זול
יש לך את המספר שלה?
היא מוכרת גם בסיסים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש אחת בשם שורי פאנעט שהיא גם מוכרת את מטפחות של קאפף (בסניף רמה ד) היא מלמדת מספר 1 פה בעיר הייתי אצלה ומאוד נהנתי מכל החלקים וגם לוקחת יחסית זול
יש לך את המספר שלה? אני צריכה בירושלים זה הכי קרוב חי

• הוסף לסימניות
אני צריכה לתחפושת של חסידית
משהי יודעת איך קושרים או איפה אפשר לקנות בזול באיזור בית שמש (כמה זה עולה בערך??)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה