אפשר לקנות בד ולרפד לבדנכתב ע"י 3012;1240501:אם לא ירד בשום אופן, אולי תשקלו לרפד שוב את שתי הכסאות האלו מחדש....
המקום ימלא חסרונכם!
נ.ב. מעניין שהוא לא חתם את השם שלו על כזאת יצירה אבסטרקטית אומנותית![]()
ספריי לשיער מוריד עט
אבל תנסי קודם במקום נסתר[/QU
אוההו ממש תודה
לפני 5 דק' עברתי על הכסאות עם וינדולין ופתאום אני מגלה שכסא אחד מקושקש כולו בעט כחולה (כנראה ביתי בת השנתיים היום נצלה הזדמנות...). ניסיתי להוריד עם מגבון ולא עזר בכלל...
כתבתי בגוגל מה הפתרון לקשקושי עט והגעתי לפורום הזה. ניסיתי את העצה הראשונה - ספרי לשיער. הקשקוש לא ירד לחלוטין, אבל נחלש משמעותית וכמעט שאינו בולט. מקווה שירד לחלוטין בהמשך
תודה רבה על העצה!
סוריתגידי, את רצינית???
כבר עלו לי בראש 20 רעיונות לאישה המסכנה הזאת ופתאום אני קולטת שזה משנת 2014......
זה על בד רגיל, לא עורמשנהי כתבה למעלה עם בושם, נסית?
היה לי כזה דבר על סדין ואמרו לי להוריד עם בושם!!!
פשוט השפרצתי מעט מהבושם נתתי לזה לעמוד מס' שניות ואח"כ שיפשפתי.
ממש מדהים! כמובן שאח"כ עבר כביסה אז בכלל יצא כאילו לא היה כלום.
כנראה מה שפועל זה האלכוהול שבו.
לא הדגשתי שאצלי הקשקוש היה על שמלה בהירה של ילדה. לפני הכביסה התזתי את הספריי ושפשפתי כדי להכניס טוב את החומר לבגד. (נראה לי שכבר היה אפשר בשלב זה לראות שהצבע מתבהר.)לי עזר הספריי לשיער
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים