דרוש מידע קשקוש על בגד מלורד רחיץ

• הוסף לסימניות
איך אפשר לנקות בגד מקושקש מלורד רחיץ שלא יורד?
(ניסיתי עם סנט מוריץ ולא ירד)

• הוסף לסימניות
תנסי לשפשף עם פיירי סבון כלים, להשרות שעתיים ואז לכבס
שמעתי גם שחלב מוריד כתמים של לורד- לשפשף חזק כמה פעמים ולהשרות ואז לכבס

• הוסף לסימניות
לורד רחיץ או לורד מחיק? הרחיץ אמור לרדת בכביסה המחיק לא יורד

• הוסף לסימניות
משפריצה ספריי לשיער (לתסרוקות) על הכתם ומיד להכניס למכונה. מניסיון עובד חבל על הזמן!!
אין לי ניסיון עם ספריי זול
ממליצה לך לקנות ולשים אותו בארון עם שאר החומרים לכביסה
אם את מביתר אני יכולה לעזור לך בעניין קנית הספריי.

• הוסף לסימניות
משפריצה ספריי לשיער (לתסרוקות) על הכתם ומיד להכניס למכונה. מניסיון עובד חבל על הזמן!!
אין לי ניסיון עם ספריי זול
ממליצה לך לקנות ולשים אותו בארון עם שאר החומרים לכביסה
אם את מביתר אני יכולה לעזור לך בעניין קנית הספריי.
גם אחרי שכבר כיבסתי?

• הוסף לסימניות
אני זרקתי פעם עליונית לאחר שתוך כדי מסירת שיעור הלורד היה פתוח, בלי שימת לב.
מה שעשיתי לא עזר.
מעניין אם יש פה מישהו שכן הצליח להוריד קשקוש מלורד מחיק...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה