חידה קשרים בריבוע - אתגר חשיבה יומי

@קשרים בריבוע אנחנו נהנים כל פעם מחדש מההברקות המקוריות לחיבורים בין המילים!!!
@קשרים בריבוע , המשחק מהנה במיוחד ומפתח את החשיבה בכיף ובהנאה.
תודה! כיף לקבל משוב!
תודה גדולה לכל המפרגנים והמודים!

כמה זמן המשחק הזה באוויר?
הוא עלה לאויר אחרי סוכות.
מי אחראי על הקטגוריות- בני אנוש או AI?
הרוב המוחלט - בני אנוש.
אפשר לעזור לכם עם הצעות לקטגוריות? כי בעקבות המשחק גם אני מנסה לחפש קטגוריות מעניינות ומאתגרות ויש לי כבר כמה יפים, אם כן, איך לשלוח?
בשמחה. נשמח לקבל קטגוריות חדשות.
תפנו דרך ״צור קשר״ באתר.

ווואו איזה משחק כיף!
נהנינו להתחרות כמה ילדים מחשבונות שונים ולעלות(או שלא..) על האתגר המגניב הזה!
תודה רבה!
אשמח לדעת האם יש אפשרות לקבל את האתגרים של השבועיים הראשונים במרוכז?

אפשר לעשות שיהיה אופציה לימים קודמים אם לא עשיתי?
זה לא טוב שאפשר לעשות כל פעם רק אחד-וחבל כי זה משחק מאוד מוצלח

🟩,🟩,🟥,🟩
🟩,🟩,🟩,🟩
🟥,🟥,🟥,🟥
🟨,🟨,🟨,🟨
🟦,🟦,🟦,🟦

@קשרים בריבוע "קשת" בהחלט שייכת גם לקטגוריה הירוקה, לפחות לפי פיוט בר יוחאי...
אני מניח שהכללים צריכים להיות נוקשים ולא יכולה להיות מילה שיכולה להיות שייכת לקטגוריה נוספת, נכון?

וואי רק עכשיו גיליתי את האשכול הזה
אני ממש אוהבת את המשחק מאז שחברה שלחה לי אותו!
בד"כ מצליחה קצת יותר מהיום....
🟨,🟨,🟨,🟩
🟨,🟨,🟨,🟨
🟦,🟦,🟩,🟦
🟦,🟦,🟦,🟦
🟩,🟩,🟥,🟩
🟩,🟥,🟩,🟩
🟩,🟩,🟩,🟩
🟥,🟥,🟥,🟥

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה