דרוש מידע קשרי לקוחות של מכבי

• הוסף לסימניות
שלום,

אשמח לדעת האם יש אחראי קשרי לקוחות מכבי שעונה לטלפון, ואם אפשר את המס' בבקשה.
או כל אדם שיכול לעזור לקבוע תור לרופא שהתורים אליו רק בעוד חודשיים

תודה

• הוסף לסימניות
לכל עיר יש מישהו אחר

• הוסף לסימניות
אם אתם מחפשים בבני ברק, יש לי מישהו מעולה

• הוסף לסימניות
אני אשמח לפרטים על משהו שיכול לעזור בבני ברק,
אגב, נראה לכם סביר שלבדיקת שמיעה בעיר המתנה 4 חודשים לפחות..

• הוסף לסימניות
אני אשמח לפרטים על משהו שיכול לעזור בבני ברק,
אגב, נראה לכם סביר שלבדיקת שמיעה בעיר המתנה 4 חודשים לפחות..
המכון שמיעה בבני ברק רבי עקיבא המתנה ארוכה מאוד

תנסי לפנות למכון גלי קול - דיתה ברמת גן
תקבלי תור לרוב תוך פחות מחודש
וזה ממש קרוב לבני ברק.

או אולי סתם ככה לספקים האחרים
אני ניסיתי את זה הראשון.

• הוסף לסימניות
בבני ברק-
הוא מאד עזר לי ר׳ יעקב זכריהו, טל׳: 050-6839242
יש עוד הרבה..
זה צילום מייל שמכבי בני ברק שלחו בזמנו
1758444855344.png

• הוסף לסימניות
כל פעם אפשר להתקשר למזכירות הספציפית שבו הרופא מקבל,
ולשגע את המזכירה כמה דחוף וכו' עד שהיא מסדרת לך תור.
(באופן מוצהר יש להם בכל זמן נתון תורים פנויים שמורים למרפאה, הם רק צריכים להחליט לתת).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה