דרוש מידע קשתיות שקופות בשיניים? יש לכם המלצות על אורתודנט טוב? 🦷🦷

• הוסף לסימניות
מחפשת מידע על אורתודנט מומחה בירושלים והסביבה ליישור שיינים בשיטת אינויזליין (קשתיות שקופות).
המליצו לי על ד"ר בלוך, שהוא ממש מומחה, אבל המחיר אצלו גבוה מאד. (בכל אופן אשמח לשמוע חו"ד ממי שהיה אצלו )
למישהו יש המלצה על אורדותנט מעולה שמוכח שהתוצאות אצלו מושלמות? ומה המחיר אצלו...
אשמח לכל מידע מנסיון,

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
יש למישהו מידע בעניין?
יעזור לי ממש

• הוסף לסימניות
מחפשת מידע על אורתודנט מומחה בירושלים והסביבה ליישור שיינים בשיטת אינויזליין (קשתיות שקופות).
המליצו לי על ד"ר בלוך, שהוא ממש מומחה, אבל המחיר אצלו גבוה מאד. (בכל אופן אשמח לשמוע חו"ד ממי שהיה אצלו )
למישהו יש המלצה על אורדותנט מעולה שמוכח שהתוצאות אצלו מושלמות? ומה המחיר אצלו...
אשמח לכל מידע מנסיון,

תודה רבה.
דר בלוך עובד גם במכבידנט

• הוסף לסימניות
אין לי מושג, לא הייתי אצלו בפרטי. יש לי תור שבוע הבא ליעוץ במכבי

• הוסף לסימניות
אני סיימתי עכשיו טיפול אצל דר' בלוך, בהצלחה ובהנאה רבה!
אחלה שירות. מזכירות סופר נחמדות והכל.
במחירים שאז אני קיבלתי הוא היה זול משמעותית.
באינזויליין,. לדעתי חברה אחרת יותר זולה, לא שווה את זה .
בקיצור, ממליצה עליו.
לי אחרי 7 חוד', יש שיניים ישרות כמו סרגל, הפלטות נוחות, כמעט ולא רואים אותם.
בקיצור ממליצה.

• הוסף לסימניות
תוכלי לפרט מחירים?
אצלו סיימתי טיפול של 2 לסתות ב-19,000 ש"ח, כמעט 100 % בטוחה במחיר.
אצל רופא שיניים מצוין בתחומו שלא אגיד את שמו, הציעו לי 20,000 לכל לסת, וזה היה מוגזם!
וקיבלתי עוד הצעה ב-25,000 ש"ח ל-2 הלסתות.
הלוואי שתצאי מישהו שעושה אינזוויזלין במחיר יותר זול, ואם תמצאי, כמובן שתעלי המלצה.

• הוסף לסימניות
יש את ד"ר מייק טורצקי בירושלים.
2 לסתות בשיטת אינויזליין עלה לי כ 13,000

• הוסף לסימניות
יש את ד"ר מייק טורצקי בירושלים.
2 לסתות בשיטת אינויזליין עלה לי כ 13,000
באתי לכתוב גם.
נשמה של רופא!!!
ממליצה בפה מלא (תרתי משמע....)
הרופא הכי טוב שהכרתי אי פעם (והסתובבתי הרבה לפני שהגעתי אליו)
חסך לי 6 עקירות!!! (4 כירוגיות של שיני בינה ועוד 2 רגילות)

• הוסף לסימניות
משתמש בקשתיות של אינויזליין
הוא משתמש בחברה איטלקית, לפי מה שכתוב באתר...
1735648890979.png

• הוסף לסימניות
הוא משתמש בחברה איטלקית, לפי מה שכתוב באתר...
צפה בקובץ המצורף 1859185
ממתי צילום המסך הזה?
ד"ר מייק עובד עם אינווזליין, מידיעה ממי שמטופל אצלו.
הקשתיות והציוד מגיעים ישירות מהחברה, עם החוברות והאריזות והכל.

גם באתר שלו זה כתוב:
1739878447921.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה