טיול בחו"ל קשת טורס גיאורגיה, מישהו התנסה?

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל המלצות/דיס על חופשה בגיאורגיה עם קשת טורס (מלון ג'נסיס), השירות, היחס, התנאים והאוכל.
כמו כן, האם יש בעיה לנסוע כעת לגיאורגיה? איך האוכלוסיה שם? (ראיתי שהצבא הורה לחיילים שנמצאים שם לחזור בגלל חשש מאיראן, זה נכון?)
אודה לכל מידע!

• הוסף לסימניות
גיאורגיה מדינה שלא תרגישו בה עוינות, הרבה יותר מסבירת פנים לתייר הישראלי מאשר אירופה באשר היא.
לא מכיר את המלון ואת החברה המדוברת
אם אתם גמישים קצת ויש לכם כח לתכנן בעצמכם תוכלו להסתדר שם בעצמכם
אשמח לעזור מנסיוני (המועט...)

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל המלצות/דיס על חופשה בגיאורגיה עם קשת טורס (מלון ג'נסיס), השירות, היחס, התנאים והאוכל.
כמו כן, האם יש בעיה לנסוע כעת לגיאורגיה? איך האוכלוסיה שם? (ראיתי שהצבא הורה לחיילים שנמצאים שם לחזור בגלל חשש מאיראן, זה נכון?)
אודה לכל מידע!
כחברה השירות והמקצוענות של קשת טורס בהחלט שווים את זה, מכל הבחינות.
הייתי ממליץ לברר לגבי הכשרות של הרב אטיאס האם אתם סומכים על זה.

• הוסף לסימניות
מצרפת התכתבות שהיתה לי היום עם הרב שלזינגר שמבין מאד בכשרות
image (1).png
image (2).png

• הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון הכשרות היא של הרב רוזנבלט והמשגיח זה הרב אטיאס

• הוסף לסימניות
גיאורגיה מדינה שלא תרגישו בה עוינות, הרבה יותר מסבירת פנים לתייר הישראלי מאשר אירופה באשר היא.
לא מכיר את המלון ואת החברה המדוברת
אם אתם גמישים קצת ויש לכם כח לתכנן בעצמכם תוכלו להסתדר שם בעצמכם
אשמח לעזור מנסיוני (המועט...)
נשמח לעזרה קטנה בטיול זוגי לטביליסי
איך אפשר ליצור איתך קשר?

• הוסף לסימניות
הכשרות המהודרת ביותר בטביליסי זה במסעדת מנדיס מסעדה ממש טעימה

• הוסף לסימניות
אני נסעתי עם קשת טורס לבטומי לפני שנתיים,
היה מושלם,
דאגו לכל הפרטים, נתנו מענה לכל מה ששאלנו, טיפלו במיידית בכל בעיה שעלתה.
המלון היה בכשרות של הרב נחשוני-אם אני לא טועה.

• הוסף לסימניות
היי בדקתי לגבי מלון ג'נסיס הכשרות שם היא מהדרין בפיקוח של הרב אבימלך רוזנבלט והרב אטיאז מירושלים (הדיין) יש שם משגיח חבדניק נחמד מאוד חוץ מהמשגיחים המקומיים הבשרים והעופות בכשרות הרב בערל לאזער מרוסיה בשחיטה של הרב קוגן - שנחשב מהודר גם לחבדניקים - חלב ישראל גם מרוסיה ובישול ישראל - הרבה מהחומרי גלם שלהם מהארץ וההנהלה החדשה חרדית - מדבר על ג'נסיס בטביליסי

• הוסף לסימניות
מצרפת התכתבות שהיתה לי היום עם הרב שלזינגר שמבין מאד בכשרות
צפה בקובץ המצורף 1744822צפה בקובץ המצורף 1744823
מפחידדדדד...
היינו שם לפני שנה וחצי, ובזמנו ביררנו ואמרו שזה הכשר טוב...

:cry:

מה שכן, לפני שאני רץ להספיד ולבכות על העבר, מי זה בעצם הרב שלזינגר הזה? עוד מישהו כאן מכיר אותו?
כי דיי שבעתי מאנשים ש'מבינים' בכשרות...

• הוסף לסימניות
מפחידדדדד...
היינו שם לפני שנה וחצי, ובזמנו ביררנו ואמרו שזה הכשר טוב...

:cry:

מה שכן, לפני שאני רץ להספיד ולבכות על העבר, מי זה בעצם הרב שלזינגר הזה? עוד מישהו כאן מכיר אותו?
כי דיי שבעתי מאנשים ש'מבינים' בכשרות...
העליתי למעלה נשמע שאכלת די מהדרין - לפי הנתונים שקיבלתי.

• הוסף לסימניות
מעוניינת ליסוע עם קשת טורס, אפשר להיות רגועים עם הכשרות?

• הוסף לסימניות
מעוניינת ליסוע

מעוניינת ליסוע עם קשת טורס, אפשר להיות רגועים עם הכשרות?
זה חברה חרדית - מקפידים שם על בשרים של הרב בערל לאזער שבשחיטת הרב קוגן שזה נחשב מהודר מאוד - ויש שמועות שהם עוברים לכשרות מהדרין מהארץ לדעתי כדאי לבדוק שם.

• הוסף לסימניות
עדכון משמח!
מלון ג'נסיס בטביליסי-גיאורגיה
מעכשיו בכשרות המהודרת של 'קהילות'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה