ק ש ק ש י ם

• הוסף לסימניות
רוצה לקנות לנסות
לא נפתחות לי תמונות
אנסה לחפש במדפים לפי השם

• הוסף לסימניות
רוצה לקנות לנסות
לא נפתחות לי תמונות
אנסה לחפש במדפים לפי השם
זה החדש לא יודע אם זה אותו אפקט אבל חבר שלי שעובד שם אמר לי שזה פי כמה יותר טוב, בהצלחה!

1668410420045.png

ויש את הישן שקשה יותר להשגה, מצולם בהודעות קודמות

• הוסף לסימניות
לא מבין איך האנד אלשודרס עוזר? זה שמפו נטול שומן וכולם כותבים שצריך שמפו עם לחות

• הוסף לסימניות
השמפו היחיד שעוזר באמת הוא שמפו נגד קשקשים של "פינוק"
וזה עזר לכל מי שהמלצתי לו על זה
כמובן להשתדל כל יום לחפוף.
בהצלחה...
מזדהה מאוד
אצלנו במשפחה כולם היו עם קשקשים
השמפו היחיד שעזר באמת, היה שמפו קשקשים של פינוק
הד אנד שולדרס עזר לנו רק לרוקן את הכיס
אגב, למדנו בפעם המי יודע מה, שלא המחיר קובע
לפעמים דברים פשוטים וזולים עוזרים יותר מכל האחרים
ראה ערך קרם ידיים - פנג'ל הפשוט והזול עוזר יותר מכל האחרים

• הוסף לסימניות
מעניין שאצלנו השמפו הרגיל של פינוק דווקא גרם להופעת קשקשים.

• הוסף לסימניות
להוציא עם מסרק סמיך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה