ראוטר אחוטי

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל חווד,
האם ראוטר אלחוטי מומלץ?
מה רמת הקליטה?
כמו טלפון אלחוטי?
יש יותר בעיות התחברות?
צריך הטענה?
(הראוטר של בזק )

• הוסף לסימניות
חובה לזכור לעשות קוד על הראוטר, בכדי שלא יוכלו כל השכנים וארחי פרחי לגלוש על חשבונכם.
וע"י כך ניצלים מעוד כמה בעיות.

• הוסף לסימניות
לי יש ראוטר אלחוטי של בזק
לא זכור לי שום בעיה בחיבור או התנתקות
המחשב מזוהה אוטומטית כך שלא צריך להתחבר כל פעם מחדש,
יש להגן בסיסמה כדי שאחרים לא יגלשו על הקו, מה שמאט אותו ויכול לגרום למכשול.

• הוסף לסימניות
ישנה אפשרות מובנית [פיזית] בראוטר לניתוק הרשת הלחוטית, וכך בלי סיסמא אף אחד לא יוכל לגלוש על חשבון הראוטר.

• הוסף לסימניות
תודה ,
האם הראוטר עובד אצכם על נייד ואו נייח?

• הוסף לסימניות
נייח,
אבל שוב, כמעט שאין נפק"מ אם אתם יושבים סמוך לראוטר עם הנייד.

• הוסף לסימניות
ראוטר עובד מעולה. המהירות היום של הראוטרים נותנים מהירות שאינה נופלת ממהירות החוטיים בגלל שהמהירות של הספק לא עולה על מהירות האלחוטי.

• הוסף לסימניות
אני צריכה לנייח
הבעיה שהנסטיק לא הצליח להתחבר לנייח,
רציתי לוודא שיש נייחים עם ראוטר שלא תהיה לי שוב בעיה.
תודה

• הוסף לסימניות
עובד מעולה בדיוק כמו מודם, וכדלעיל.
ושוב, לא לשכוח לחסום את הwifi באופציות שהוצעו לעיל.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמר;1123071:
לי יש ראוטר אלחוטי של בזק
לא זכור לי שום בעיה בחיבור או התנתקות
המחשב מזוהה אוטומטית כך שלא צריך להתחבר כל פעם מחדש,
יש להגן בסיסמה כדי שאחרים לא יגלשו על הקו, מה שמאט אותו ויכול לגרום למכשול.

לגבי הראוטר האלחוטי-כמה את משלמת לחודש?זה משו גדול??יש אפשרות לקחת אותו איתי למשל להורים?או לנסיעות?או רר לתוך הבית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסנת לוי;1126024:
לגבי הראוטר האלחוטי-כמה את משלמת לחודש?זה משו גדול??יש אפשרות לקחת אותו איתי למשל להורים?או לנסיעות?או רר לתוך הבית?

מבחינת גודל הוא ממש כמו מודם פחות או יותר, הוא בגודל ספר סטנדרטי ואפשר לסחוב אותו לכל מקום.
בקטע של המחיר זה תלוי מאיזה חברה קנית ואיזה ראוטר לקחת.

• הוסף לסימניות
מברור שערכתי בבזק שרות שכירות לחודש 10 שקלים
ולקנות 500 שקלים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה