ראוטר ישן ומתנתק??

• הוסף לסימניות
האם נתקלתם בתופעה שלפעמים אין רשת?
אאוטלוק מודיע ש'שגיאת שלח קבל' וא"א לגלוש?
האם זאת בעיה בגלל שהראוטר "ישן"? (בן 4...)
( בקו או בתקשורת - אין בעיה)

אשמח למידע לפני שאני רצה להחליף...

• הוסף לסימניות
לי היתה בעיה דומה במחשב הישן. אז מאוד יכול להיות שזה בעיה של כרטיס רשת ישן (במחשב)

• הוסף לסימניות
כמה ישן היה המחשב שלך?
המחשב שלי בן 3
וזאת לדעתי לא בעיה במחשב אלא בראוטר כי כשאני מתחברת אליו מהנייד ופתאום אין רשת, אז א"א לגלוש גם מהנייד.

אשמח לכל מידע נוסף

• הוסף לסימניות
יש צעירים שגולשים על הראוטר של השכנים וכדו', ולעיתים הם הורסים דברים לאדם שהם גולשים עליו, כגון מקלקלים את ההגדרות של הראוטר, והם גם יכולים לפרוץ בקלות למחשב ולעשות בו מה שהם רוצים.

אם אין קוד על הראוטר, יתכן שזו הבעיה.

• הוסף לסימניות
אם את גרה באזור מיושן שתשתיות בזק מאוד ישנות ושדרגת את המהירות בזמן האחרון זו יכולה להיות הסיבה.
אם היית מחוברת בקו ולא בראוטר זה היה מורגש מידית מפני שהניתוק דורש חיבור בקוד מחדש.
הראוטר מתחבר בכל פעם מחדש מעצמו כך שזה פחות מורגש.

אם מה שכתבתי לא רלוונטי ויותר ממחשב אחד מתנתק מאותו ראוטר המסקנה די ברורה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מכל הלב;1074122:
אם אין קוד על הראוטר, יתכן שזו הבעיה.
יש קוד

נכתב ע"י דאלארס;1074126:
אם את גרה באזור מיושן שתשתיות בזק מאוד ישנות ושדרגת את המהירות בזמן האחרון זו יכולה להיות הסיבה.
אם היית מחוברת בקו ולא בראוטר זה היה מורגש מידית מפני שהניתוק דורש חיבור בקוד מחדש.
הראוטר מתחבר בכל פעם מחדש מעצמו כך שזה פחות מורגש.

אם מה שכתבתי לא רלוונטי ויותר ממחשב אחד מתנתק מאותו ראוטר המסקנה די ברורה..
אני גרה באיזור ממש לא מיושן.
ולא הבנתי מה המסקנה שלך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניקול;1074243:
יש קוד

אני גרה באיזור ממש לא מיושן.
ולא הבנתי מה המסקנה שלך

אם הקו של בזק תקין ויותר ממחשב אחד מתנתק כך שהבעיה לא במחשב ספציפי המסקנה שהראוטר עייף..
גילוי נאות אני לא מומחה גדול בזה, תמתיני לתשובת מומחה לפני שאת קונה חדש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה