ראוטר של נטוויז'ן ואין סימון של הודעה קולית לא בטלפון עצמו וגם אין בצליל סימון

• הוסף לסימניות
אני לא יודע מה אני צריך לעשות בראוטר עצמו כדי לשנות את זה, דיברתי כבר עם נטוויזן על זה והם לא הצליחו לפתור את הבעיה,

עוד בעיה שיש לי בראוטר של נטוויז'ן, אני ספק תשתית ב019 +נטפרי ושיחות דרך נטוויז'ן, ואם אני גולש דרך הוויפי יש לי הרבה מאוד ניתוקים, עד כדי כך שנטוויז'ן הביאו לי לאחרונה ראוטר חדש עם שני תדרים, שאם שתר אחד נופל אני מתחבר לתדר השני, וכך אני משחק כל יום עם החלפת תדרים

לסיכום שתי בעיות

1) ניתוקים בוויפי
2) אין בצליל הוצאת שיחות סימון שיש לי הודעה קולית (לאלו שעדיין יש להם טלפון או שזוכרים מלפני 1000 שנה איך משתמשים עם טלפון)
3) גם בטלפון עצמו אין סימון על הודעה קולית

למי פתרונים ???????

• הוסף לסימניות
1. קשור או לראוטר או למחשב, כך שאם החליפו לכם ראוטר, סביר להניח שהבעיה במחשב עצמו, או יותר נכון באנטנה שלו.
2 ו3. קשור אך ורק לחברת נטוויז'ן.

• הוסף לסימניות
מנסיון של הרבה שנים / ציוד בשוק הביתי, אני חייב לציין שיחסית הראוטרים של סלקום הם מהטובים בשוק , במיוחד אם זה דגם חדש (ה VV5820 כמדומה לי)
הם מתחזקים את הקושחה שלהם ובכלל בודקים טוב את הציוד לפני שהם משווקים אותם.

תבדוק אולי עם חיבור קווי לבדוק שהבעיה לא בחיבור של 019/נטפרי ולא דווקא ב WIFI

נ.ב.
- כמובן שציוד פרטי (כמו של VIGOR) יכול להיות טוב בהרבה , אבל אז לא יהיה לך מתאם שיחות .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה