ראוטר - 2 שאלות

• הוסף לסימניות
אשמח מא אם מישהו יוכל לענות לי על 2 שאלות:
1. האם זה נכון שאם שכן 'רוכב' על המחשב שלי עם ראוטר
הדבר מאט את קצב הגלישה אצלי?
2. אם זה נכון - יש דרך לחסום שהוא לא יוכל לעשות את זה?
תודה רבה מאד.

• הוסף לסימניות
אם כוונתך שהוא גולש באמצעות רשת אלחוטית שלך תחסמי עם קוד וכן ברור שזה מאיט
אם התכוונת למשהו אחר סליחה שדחפתי את חוטמי במושגים שאיני מכיר

• הוסף לסימניות
אם יש לך רשת אלחוטית אז הוא יכול לגלוש על הרשת שלך.
באם אין לך רשת אלחוטית אז לא.
ורשת אלחוטית אפשר לנעול ע"י קוד.
בשביל לעשות קוד נדרש לדעת באיזה ראוטר מדובר.
ואם אין לכם מושג באיזה ראוטר מדובר,
תפנו 'לספק' האינטרנט' והם יאמרו לכם האם זה אלחוטי ואיך ניתן לנעול בהמצעות קוד.

• הוסף לסימניות
אין לי ראוטר...
אז נלך להאשים את 'אתרוג',
תודה בכל אופן!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;603295:
אין לי ראוטר...
אז נלך להאשים את 'אתרוג',
תודה בכל אופן!
ראוטר יש לך,
השאלה אם אלחוטי.

• הוסף לסימניות
לפני שמאמשימים את כל העולם בצע את הפעולות הבאות

בדיקת התשתית שלך
התחברות רק לספק תשתית ולראות אם המהירות תקינה כפי צריכה להיות למהירות הגלישה שלך

בדיקת ספק אינטרנט
התחברות עם שם משתמש וסיסמה לספק בצע בדיקת מהירות לאחר ביטול כל התוכנות שפועלות ברק עם הרשת כגון שיתוף קבצים צאט או הורדות וכיוצא בו כך שהקו נקי

במידה ולא תקבל את המהירות שלך בהפרש גדול תפנה לתמיכה של הספק לעזרה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה