~ראוטר~

• הוסף לסימניות
יש לי ראוטר די לינק מבזק. והוא הלך לעולמו.... (בד"א)
איזה ראוטר כדי לקנות? חייבים דווקא מבזק או כל ראוטר???
ואם קונים סתם בחנות (לא בזק), עם חיבור רגיל זה עובד?
המלצות בבקשה!!
תודה לעוזרים!!

• הוסף לסימניות
לא צריך דוקא בזק.
אם זה של בזק נראה לי שהם מחליפים.

• הוסף לסימניות
אם אינך מחוייב לבזק יכול להיות זול יותר לקנות של חברה אחרת מחנות מחשבים (TP לינק מאייבורי לדג'), אבל אם זה כלול בחבילה של בזק הם אמורים לדאוג לטיפול - 199.

• הוסף לסימניות
לא לשכוח לשים קוד על הראוטר, בכדי שלא יהיו "טרמפיסטים" לא רצויים...

• הוסף לסימניות
מניסיון שלי מלפני חצי שנה:

מצלצלים לבזק
אומרים שהראוטר לא תקין.
בעלות נמוכה (לא זוכרת בדיוק כמה, זה כמה שקלים לחודש למשך חצי שנה), מקבלים אחריות רטרואקטיבית.
ניגשים לחנות בזק עם הראוטר , מספרים שהוא לא תקין, ומקבלים ראוטר חדש ללא תשלום.
הם יכולים לאבטח לך את הגלישה עם קוד כבר בחנות. ואם שכחת לבקש- אפשר אח"כ להתקשר לבזק והטכנאי יעשה לך את ההגדרות מרחוק

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם!!!
אני נוסעת היום לירושלים ל"בזק סטור"

• הוסף לסימניות
בזק סטור מחליפים ללא תשלום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה