בקשה ראיון עם נציגי הציבור החרדי

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
לעניות דעתי ובתור אחד שקיבל צו ושואל את עצמו אנה אני בא אני
אני חושב ששום ראיון כזה או אחר גם הכוללים הבהרות ומחאות יוצאות דופן נגד נתניהו ואדלשטין
לא יכפרו לאותם חכי"ם על ההסכמות הנפשעות שסיכמו עם אדלשטין לפני התקיפה באיראן
האמת היא שרציתי לשאול את אותם שהסכימו להסכם אפילו על הבעיות הקטנות בהסכם כמו ביטול רשיון נהיגה ואיסור יציאה מהארץ גם לבחור שמקבל מעמד וכל זה רק על היותו בחור ישיבה שאינו משרת בצבא
ותמהתי לעצמי
האם אותם אנשים שהסכימו להסכם שירתו בצבא?
איך יתכן שבגלל שהוא בן 60 ואני בן 25 לכן הוא יוכל לנהוג ואני לא?
הרי גם לגיל 60 אפשר למצוא תעסוקה בצבא
וכי רק בגלל היותי "בחור ישיבה/אברך כולל" לכן אני אמור לוותר על זכויות מינימליות?
הציבור החרדי הוא ציבור חזק שאם רק ירצה יוכל להילחם ולבטל את רוע הגזירה מהשורש
הכותב וחותם מלב כאוב על ביזוי כבוד התורה ולומדיה
איני מבין גדול בפוליטקה אך אם לדעתך היה אפשרות אחרת מדוע לא בחרו בה

• הוסף לסימניות
ובאמירה שלך לעבור לחו''ל אתה קצת מזכיר לי את האנרכיסטים מקפלן שיימו לעשות את זה בתגובה לרפורמה המשפטית
לא דומה ולא כמעט, אותם האשימו בחוסר ציונות, זה מה שאתה מתכוון שחרדי שיעבור לחו״ל הוא לא ציוני!?

הרב יצחק יוסף והרבה לפניו הרב שך זיע״א אמרו את אותם הדברים,
״אם לא יהיה ברירה נחזור לחו״ל״, אנחנו בגלות!

• הוסף לסימניות
ושוב לכותב הנכבד
גדולי ישראל מבינים יותר טוב ממך מה לעשות ,
נכון מאד אבל מה לעשות שהחכי"ם לא הבינו את זה
בפרט בצד הספרדי כל החודשים האחרונים
שומעים מצד הרבנים משהו אחד ומצד החכי"ם משהו שני
קח כדוגמא טריה את התפטרות של ארבל ומלכיאלי
שברגע שזה הגיע לג'וב הם חזרו בהם
ואחד שנמצא בתוך המערכת טען שזה לא תואם עם הרבנים!!!!

• הוסף לסימניות
לעניות דעתי ובתור אחד שקיבל צו ושואל את עצמו אנה אני בא אני
אני חושב ששום ראיון כזה או אחר גם הכוללים הבהרות ומחאות יוצאות דופן נגד נתניהו ואדלשטין
לא יכפרו לאותם חכי"ם על ההסכמות הנפשעות שסיכמו עם אדלשטין לפני התקיפה באיראן
האמת היא שרציתי לשאול את אותם שהסכימו להסכם אפילו על הבעיות הקטנות בהסכם כמו ביטול רשיון נהיגה ואיסור יציאה מהארץ גם לבחור שמקבל מעמד וכל זה רק על היותו בחור ישיבה שאינו משרת בצבא
ותמהתי לעצמי
האם אותם אנשים שהסכימו להסכם שירתו בצבא?
איך יתכן שבגלל שהוא בן 60 ואני בן 25 לכן הוא יוכל לנהוג ואני לא?
הרי גם לגיל 60 אפשר למצוא תעסוקה בצבא
וכי רק בגלל היותי "בחור ישיבה/אברך כולל" לכן אני אמור לוותר על זכויות מינימליות?
הציבור החרדי הוא ציבור חזק שאם רק ירצה יוכל להילחם ולבטל את רוע הגזירה מהשורש
הכותב וחותם מלב כאוב על ביזוי כבוד התורה ולומדיה
צודק, אבל התלונות אמורות להיות מופנות לגורמים במדינה הלא דמוקרטית הזו והנלחמת בחרדים ובלומדי תורה - לאסור רישיון נהיגה מבני 25 ולא מבני 60. ועוד כל מיני דברים הזויים.
לא החכי"ם שלנו החליטו על זה. להיפך הם נלחמים כל הזמן בכל מיני כוחות חזקים וגדולים, ובסופו של דבר צריך לעמוד על עיקר העיקרים ולראות מה הרע במיעוטו במצב הקיים.

אם נוצר מצב של או איסור רישיונות נהיגה, או אין חוק ויש צווים המוניים ומעצרים רבים וביטול כל התקציבים וכו' - אז למען קיום התורה - לפעמים אין ברירה אלא להסכים על דברים כואבים ולא צודקים, כמו אי רישיון נהיגה.
והמסירות הזו לתורה - תעמוד לזכות כולנו.

האם באמת אנשים חושבים שחברי הכנסת הם כל יכולים? וכל מה שהם רוצים הם יכולים לעשות?
רק עכשיו פרסמו שביידן מימן בעקיפין ארגוני שמאל ומחאה ודומיהם בסכומי עתק, כדי להפיל את הממשלה ולהכשיל את הרפורמה.
ובעניין הגיוס, אנחנו עכשיו במלחמה קשה ומדממת, שזה מצב סופר רגיש, ודעת רבים מהציבור במדינה נגדנו באופן קיצוני.
ויש יועצת לוחמנית, ומערכת משפט פוליטית שמאלנית, ותקשורת שמאלנית מסיתה.

חברי הכנסת הם לא אלוקים. הם יכולים לעשות כמיטב יכולתם לפי הנחיות גדולי ישראל - שעושים את הכי טוב במצב הקיים, שהוא מצב רחוק מאוד מלהיות אידיאלי.
אבל זו המציאות עכשיו. ואלו הם תנאי השטח כרגע שבתוכם צריך לפעול.
רק ד' הוא כל יכול. אליו צריך להתפלל ולבקש.
ומגיע לחברי הכנסת המון הכרת תודה. הם עובדים למען כולנו ימים ולילות, סופגים אינסוף מכל הכיוונים.
הם בחזית, ואנחנו בעורף.
מגיע להם שנתמוך בהם, ולא נצא גם אנחנו נגדם, רק כי חשבנו שהם כל יכולים.

• הוסף לסימניות
צודק, אבל התלונות אמורות להיות מופנות לגורמים במדינה הלא דמוקרטית הזו והנלחמת בחרדים ובלומדי תורה - לאסור רישיון נהיגה מבני 25 ולא מבני 60. ועוד כל מיני דברים הזויים.
לא החכי"ם שלנו החליטו על זה. להיפך הם נלחמים כל הזמן בכל מיני כוחות חזקים וגדולים, ובסופו של דבר צריך לעמוד על עיקר העיקרים ולראות מה הרע במיעוטו במצב הקיים.

אם נוצר מצב של או איסור רישיונות נהיגה, או אין חוק ויש צווים המוניים ומעצרים רבים וביטול כל התקציבים וכו' - אז למען קיום התורה - לפעמים אין ברירה אלא להסכים על דברים כואבים ולא צודקים, כמו אי רישיון נהיגה.

האם באמת אנשים חושבים שחברי הכנסת הם כל יכולים? וכל מה שהם רוצים הם יכולים לעשות?
רק עכשיו פרסמו שביידן מימן בעקיפין ארגוני שמאל ומחאה ודומיהם בסכומי עתק, כדי להפיל את הממשלה ולהכשיל את הרפורמה.
ובעניין הגיוס, אנחנו עכשיו במלחמה קשה ומדממת, שזה מצב סופר רגיש, ודעת רבים מהציבור במדינה נגדנו באופן קיצוני.

חברי הכנסת הם לא אלוקים. הם יכולים לעשות כמיטב יכולתם לפי הנחיות גדולי ישראל - שעושים את הכי טוב במצב הקיים, שהוא מצב רחוק מאוד מלהיות אידיאלי.
ומגיע לחברי הכנסת המון הכרת תודה. הם עובדים למען כולנו ימים ולילות, סופגים אינסוף מכל הכיוונים.
הם בחזית, ואנחנו בעורף.
כנראה שלא נפגעת מהמצב ואפילו במעט
קל לדבר

• הוסף לסימניות

הם בחזית, ואנחנו בעורף.
תראה
בגיוס בנות נלחמו וניצחו ולא ידוע לי על נשים שלא יכולות להוציא רשיונות וכד'
ומה שמתבקש שנלמד מאז לימינו אנו
כשנלחמים מצליחים כשמדברים ומדברים לא יוצא שום דבר
ונלחמים הכוונה כמו אז
נכון שחברי הכנסת לא כל יכולים או יותר נכון כלום לא יכולים
אבל למה הם צריכים להפוך את הציבור שמאוגד ע"י גדו"י והוא ציבור חזק
לבשר תותחים של ההיתיפיפות שלהם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה