ראיין - פעם ציירתם את החבר הכי טוב שלכם? כי הרגע סיימתי לצייר את שלי... (;

• הוסף לסימניות
Asterisk - חח הM4 שבתמונה הוא בגרסה הכי בסיסית שלו... בעיקרון משתמשים בM4 בצה"ל בגלל הפלאט-טופ כדי להרכיב עליו כוונות, לכן בחיים לא ראיתי M4 עם גשר!
בכל אופן, ג'ודי צודק וכל יחידה והM4 שלה.... הייתי באחת הסיירות, אז אצלי הוא עבר המון שינויים.
הרשה לי גם לצרף תמונה של ראיין שלי :D עוד בזמן שהוא היה עם GLR-16 (קת) וNFR (מתפסי מסילות).

Judi - חח פשוט אוהב את השם הזה... ואני נקשר לדברים מאוד. גם לסכין הקומנדו שלי יש שם, וגם לשלשת הגיטרות ולעוד כמה דברים שחשובים לי^^ :p

קבצים מצורפים

• IMG_0523.jpg
    KB 988.9 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
כתוב שבעתיד לבוא "חניתותם למזמרות וחרבותם לאיתים"... מכאן שהליכה עם כלי זין גנאי הוא לו. כך כתוב במסכת שבת. אבל העבודה נפלאה וההיסטוריה של העבודה הזאת היא גאווה גדולה.

• הוסף לסימניות
אני לא יגלה אבל הצייר זה באמת החבר שלו...

• הוסף לסימניות
ישנו עוד מאמר בנושא כלי נשק והוא בירמיהו ט' ז':"חץ שחוט לשונו".
אם נושא זה מפריע למאן דהוא, מותר להביע הסתייגות - ואנושי הוא - להביע זאת בעדינות.
בשביל זה נוצרה האפשרות למשלוח הודעה מפורשת באישי, ואם לא מנצלים את האופציה - סימן ברור הוא לכולי עלמא, שאפשר להיות בקשר נפשי עמוק עם כלי הנשק הנורא - הלשון.

בברכת "נעימות בימינך נצח".

• הוסף לסימניות
אבימי.. האיור הבא שלי (עובד עליו ממש ברגעים אלו) מוקדש לך.
והפעם אתה תאהב גם את האווירה... ;)
מגיע לך!

• הוסף לסימניות
קרעכץ עברת את הגבול הפעם...

לא כל פעם שחיים מעלה עבודה אתה מיד קופץ. כל זמן שהבחור מעלה עבודות שמתאימות לפורום אין לך זכות להגיב. ולא אתה מחליט מה מתאים ומה לא... לא מתאים לך תלך...

אזהרה אחרונה!!!!

• הוסף לסימניות
אוי, למה על גבי הפורום???
לא נעים בכלל :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י efrat1;1175966:
אוי, למה על גבי הפורום???
לא נעים בכלל :(

כי כך התחשק לי

• הוסף לסימניות
חיים, יצירת מופת.
איך ההרגשה לעבוד על משהו 60 שעות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1175991:
חיים, יצירת מופת.
איך ההרגשה לעבוד על משהו 60 שעות?

תודה...! ולמרות שהזמן עובר כשנהנים, זה עדיין נראה נצח :)
בכל אופן זה שווה את זה, הסיפוק אדיר.. ורמת השליטה שלי בתוכנה משתפרת פלאים אחרי 60 שעות עבודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Haim6130;1175776:
Asterisk - חח הM4 שבתמונה הוא בגרסה הכי בסיסית שלו... בעיקרון משתמשים בM4 בצה"ל בגלל הפלאט-טופ כדי להרכיב עליו כוונות, לכן בחיים לא ראיתי M4 עם גשר!
בכל אופן, ג'ודי צודק וכל יחידה והM4 שלה.... הייתי באחת הסיירות, אז אצלי הוא עבר המון שינויים.
הרשה לי גם לצרף תמונה של ראיין שלי :D עוד בזמן שהוא היה עם GLR-16 (קת) וNFR (מתפסי מסילות). :p

תשמע בחור צעיר... (באנגלית זה נשמע יותר טוב) כוונת אייל מכיר? תתפלא, פעם היו שמים כוונות על הגשר עוד לפני שבאו טריג'יקון, מפרו, ATN ושות' והחליטו שהגשר (ידית נשיאה אם לדייק) זה כל כך שנות השישים (סטייל ויאטנם) ומיותר. וזה עוד לא הסוף, בשביל להביא את העין לקו ישר עם הכוונת היה התקן שמשפצרים על הכת ע"מ להגביהה את הלחי לקו ישר עם הכוונת... אח היו ימים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה