- הוסף לסימניות
בכל הסמינרים.ה' ישמור!!!
ידוע לך באילו סמינרים זה ככה?
שלא אפול בפח.
הם תחת אותו גוף. והוא הבעייתי.
בכל הסמינרים.ה' ישמור!!!
ידוע לך באילו סמינרים זה ככה?
שלא אפול בפח.
יש שם מקצועות קודש, הבית היהודי וכו'?זה ממש לא מכללה, יש להם אפילו שת"פ עם כמה מסמינרים בי"ע בארץ. מקום מאד מאד שמור.
הנה"ח כבר סיימו (רובם כבר הגיעו עם תעודה, מי שלא - השלימה השבוע) מסתבר שהתחילו חשבות שכר וכדו'. (משערת, לא יודעת בוודאות, ולא בכל המקומות זה זהה). בקיצור, לא משהו רציני בכלל.התחילו ראיית חשבון ממש, או הנהלת חשבונות (כהקדמה לראיית חשבון)?
ממש לא, זה מקום פרטי ללימודי מקצוע. הלימודים גם נראה לי רק אחה"צ ובערב, ולומדות שם בנות בתוספת להוראה בסמינר וכו'.יש שם מקצועות קודש, הבית היהודי וכו'?
רגע, בכיר זה בשילוב עם סמינר.ממש לא, זה מקום פרטי ללימודי מקצוע. הלימודים גם נראה לי רק אחה"צ ובערב, ולומדות שם בנות בתוספת להוראה בסמינר וכו'.
לא בטוח בכלל.כמדומתני ששנת ההשלמה בוטלה.
התואר הוארך בסמסטר (שבעה במקום שישה). כך סוכם במועצה לפני כשנה.
בכל מקרה, למי שאינה לומדת במוסד אקדמי, כדאי ללמוד בסמינר שמציע פטור מבחינות מועצה לפי התוכנית החדשה.
דיברת עם בנות שלומדות במחזור הראשון של המסלול הזה?
מכירה מכמה סמינרים, הן מקללות כל רגע.
כמה כבר אמרו לי שהיה עדיף בחינות מועצה ולא התנהלות תחת מי שעכשיו אחראי על התוכנית.
יתכן ויאריכו להן את הלימודים בשנה,
יתכן שיצטרכו לעשות 4 או 5 בחינות בסוף.
ויש שם חוסר שקיפות ענק (אין פרסומים של תשובות של מבחנים, לא מחזירים מבחנים, חשד להטיית ציונים לרעת הבנות ועוד)
בסמינרים שלומדים לפי התכנית החדשה קיבלו הוראה שאין אפשרות שיהיו 100% מעבר, ואם כך, הם לא יכולים לעדכן על יותר מ- 70%.
ממליצה מאד לברר באילו סמינרים לומדים לפי התכנית הישנה. יושבים ולומדים ל -14-15 מבחני מועצה ויוצאים עם רשיון רו"ח והרגשה של מלך.
למדת ראיית חשבון?ממליצה מאד לברר באילו סמינרים לומדים לפי התכנית הישנה. יושבים ולומדים ל -14-15 מבחני מועצה ויוצאים עם רשיון רו"ח והרגשה של מלך
הבנתי כל מילה.
בסגי נהור...
לא כ"כ מבינה בדברים הללו.
את יכולה להסביר?
תודה.
למיטב הבנתי הדלה בתחום,
בתארים מוכרים צריכים לעבור את המבחנים האלה כמבחנים פנימים של מקום הלימודים.
לא שאין מבחנים כלל, רק שזה מוריד את רמת הקושי.
האמנם?
כשירות נוסף לציבור הבהרתי מה רמת הקושי לדעתי במבחני המועצה.
הורדתי את בחינות בינים א' וב' כי מי שמתקשה לעבור אותן, עדיף שתעשה הסבה.
בחינות סופיות חלק א' -
בחינות סופיות חלק ב' -
- סטטיסטיקה קל
- חשבונאות פיננסית א קשה
- דיני תאגידים ומסחר קל
- מימון קל
- טכנולוגיות מידע קשה
- דיני מיסים א קל
- תמחיר וחשבונאות ניהולית מתקדמת קלי קלות אפשר להוציא 100
- חשבונאות פיננסית מתקדמת פרך, דיכאון, סיוט, זוועה, יאוש, מבחן מהגיהנום
- דיני מיסים ב קל
- ביקורת חשבונות ובעיות ביקורת מיוחדות קשה מאוד
עכשיו, ה'קל' שאני מדברת עליו, זה יחסית, כן? קחו את המבחן חוץ הכי מפרך שהיה לכן, תוסיפו קצת, זה מבחן 'קל' של מועצת רואי חשבון.
לגבי פיננסית וביקורת- מכירה עשרות בנות שעשו יותר מפעם אחתכשירות נוסף לציבור הבהרתי מה רמת הקושי לדעתי במבחני המועצה.
הורדתי את בחינות בינים א' וב' כי מי שמתקשה לעבור אותן, עדיף שתעשה הסבה.
בחינות סופיות חלק א' -
בחינות סופיות חלק ב' -
- סטטיסטיקה קל
- חשבונאות פיננסית א קשה
- דיני תאגידים ומסחר קל
- מימון קל
- טכנולוגיות מידע קשה
- דיני מיסים א קל
- תמחיר וחשבונאות ניהולית מתקדמת קלי קלות אפשר להוציא 100
- חשבונאות פיננסית מתקדמת פרך, דיכאון, סיוט, זוועה, יאוש, מבחן מהגיהנום
- דיני מיסים ב קל
עכשיו, ה'קל' שאני מדברת עליו, זה יחסית, כן? קחו את המבחן חוץ הכי מפרך שהיה לכן, תוסיפו קצת, זה מבחן 'קל' של מועצת רואי חשבון.
קצת חולקת.
תאר אקדמאי נחוץ לכמעט כל מקום היום, כולל למשרדים הגדולים בשביל ההתמחותעל צורך אחד התוכנית החדשה בסמינרים לא עונה: תואר אקדמי שמאפשר גישה למשרות ממשלתיות למשרדים מסוימים.
ואל תגידו לי שרשיון מספיק כי בשטח זה לא תמיד ככה.
לגבי ויתור על לימודי קודש -זה חדש. אחר כך יטנפו פה על מקומות כמו לוסטיג שאצלם יש כל יום שלש שעות קודש ואין סיכוי לחפף כי הציונים בהם מהווים 25% מהממוצע לתואר. יש דברים שמותר רק לסמינרים...
הנושאים החמים