כללי ראיתם את הדיסק החדש של אבי מילר????

• הוסף לסימניות
---

• הוסף לסימניות
הבנתי שהוא הפיק את זה לפירסומת, ולא למכירה.
אז אולי תעלי לנו את השירים.
בתודה מראש.

אה.......... והעיצוב מאוד מלכותי ונעים לעין

• הוסף לסימניות
עיצוב יפה
אם כי לא ממש עדכני...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י A4105050;1389582:
עיצוב יפה
אם כי לא ממש עדכני...
בתור גרפקאייי אתה אמור לדעת שיש רצונות של לקוח גם לא?????

• הוסף לסימניות
מקסים!
מביע, ומלא אווירה!

• הוסף לסימניות
א. הפריע לי ריבוי הפונטים שמהות צורתן סותרות זו את זו.
ב. אני לא רואה שקורה כאן תרחיש, או לא תרחיש אחיד בכולופן.

אם זה לא משנה לך, אז זה גם לא משנה לי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליהו פריד;1389640:
א. הפריע לי ריבוי הפונטים שמהות צורתן סותרות זו את זו.
ב. אני לא רואה שקורה כאן תרחיש, או לא תרחיש אחיד בכולופן.

אם זה לא משנה לך, אז זה גם לא משנה לי.
לא כ"כ הבנתי את הערה ב'
ובקשר לא' אם הלקוח רוצה שישנו את הפונט(הקומזיץ היה כמו אבי , ויהושעעע) פשוט לא מתיחסים? מה דעתך בענין???

• הוסף לסימניות
תראה, יש דברים שהם נכונים עיצובית, ויש דברים שהם נכונים אנושית.

לקוח שאומר לי על עיצוב שזה לא מוצא חן בעיניו וזה לא מוצא חן בעיניו, אני עונה לו אז אל תתלה את זה בסלון אצלך בבית, אבל תכלס, אם אתה רוצה למכור, אז תן לי לעשות את מה שאני יודע לעשות שעל כן לשם כך באת אלי בסופו של דבר.

• הוסף לסימניות
אני מאמינה בזה שאם נוצר קונפליקט בין רצון הלקוח לבין דעתו של המעצב -
יכול להמצא פתרון (בעז"ה).
המעצב כמובן לא יסכים, אבל ישבור את הראש וינסה עוד ועוד ובסוף יימצא הפתרון המתאים - - -
ואז העבודה תהיה הרבה יותר טובה, כי היא תהיה מושקעת ומוקפדת, תוצר של שעות רבות של עבודה ומחשבה.
זה מהנסיון שלי, וזה לחלוטין ככה.

בענין העיצוב של הדיסק, אכן יש בו אוירה ומסתורין,
אבל לא מספיק מוקפד, למשל - הפרספקטיבה של האותיות התלת מימדיות הפוכה לגמרי מהפרספקטיבה של הרצפה עליה הן עומדות.
(וגם בשם בלועזית מיותר בעיני, וודאי לא במקום בו הוא עומד עכשיו שחוסם את האויר).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה