בקשה ראיתם בורג/מסמר על המדרכה או הכביש או בחניה? נא ונא השליכוהו לפח, ובכך תמנעו המון עגמת נפש (וגם סכנה).

• הוסף לסימניות
בא לא ניכנס לענייני חוקים... יש עוד המון דברים לא חוקיים במיוחד בענייני רכבים שהציבור מהפורום כאן לא מקפידים קלה כבחמורה...
בעניין בטיחותי, אני דיברתי על תיקון זמני עד ההגעה לפנצ'רייה, זה אמנם לא חוסך את ה50 ש"ח אבל חוסך התעסקות עם גלגל רזרבי ובהרבה מקרים ממש מציל, (כשאין כזה אחד או שהוא לא תקין). אגב, מניסיון (של אחרים), התולעים האלו עושים עבודה מעולה.

לשלוף פתגמים גם אני יודע.. אבל בא נהיה בעניין, אדם שמחזיק רכב מוציא עליו בחודש לפחות 1000 ש"ח, חלק מההוצאות זה מצבר שמת, וכן, חלק מההוצאות הם גם פנצ'רים. ו50 שח תוספת עבור החזקת הרכב זה לא אסון. כמובן זה לא פוטר את בוני הסוכות לבדוק אחריהם ולהקפיד שלא להשאיר ברגים.
פה באשכול מדברים שמפרקי הסוכות יזהרו לאסוף את הברגים
יש לך בעיה עם זה מה זה קשור שבעלי רכבים יש להם הוצאות
לכן מפרקי הסוכות לא צריכים לאסוף את הברגים?
(לי אישית נכנס בורג לגלגל ובינתיים אני משאיר אותו שם אין לי כוח לטפל בזה בינתיים)

• הוסף לסימניות
קצת הגזמההה. 90% מהפנצרים המדוברים פה ניתנים לתיקון כך שמבחינת הנזק הישיר הוא נזק כספי מוגבל.
כמה זמן לוקח תיקון פנצ'ר? + כמה זה עולה = הרבה כסף, להתקע בלי רכב כשצריך להוציא ילדים מהגנים וכדו' זה גם תוספת תשלום. כנ"ל איחור לעבודה/כולל שווה כסף, כך שפנצ'ר זה לא רק חמישים שקל אלא גם תשלומים מסביב ועוגמת נפש מרובה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה