עיצוב פנים ראיתם מקפיא ב'ז?

• הוסף לסימניות
כל הבית שלנו בז' כולל קירות ותקרה חלונות וכד'. אין לבן. במטבח יש נירוסטה במוצרי חשמל.
אני רוצה להכניס מקפיא בפינה בסלון בין קיר בריקים לחלון בז' ולבן או נירוסטה יראה מזעזע
אם מישהי פגשה באיזה חור מקפיא בז' ולא במחיר 8000 כמו שראיתי
אשמח לשמוע
לפני שאני קונה ומצפה בטפט :(
תודה

• הוסף לסימניות
טעות

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
עוד רעיונות? אני אחרי חפירות
עדיפת לאינטגרלי

• הוסף לסימניות
כל הבית שלנו בז' כולל קירות ותקרה חלונות וכד'. אין לבן. במטבח יש נירוסטה במוצרי חשמל.
אני רוצה להכניס מקפיא בפינה בסלון בין קיר בריקים לחלון בז' ולבן או נירוסטה יראה מזעזע
אם מישהי פגשה באיזה חור מקפיא בז' ולא במחיר 8000 כמו שראיתי
אשמח לשמוע
לפני שאני קונה ומצפה בטפט :(
תודה
את יכולה לקנות ולהכניס בתוך ארון

• הוסף לסימניות
  • וואו!
Reactions: zgc
  • הוסף לסימניות
אולי את יכולה להוסיף רק דלת דמוי ארון?
לא ממש יעזור רואים 2 צדדים שלו.. אבל אולי אנסה לברר באמת את הכיוון הזה!
תודה!

• הוסף לסימניות
ראיתי כמה פעמים מטבחים שבשביל להתאים את המקרר / פריזר עשו הדבקה של טפט איכותי מאוד בדלת/ צדדים.
לא רלוונטי במקרה שלך?
מאמינה שיש פה מעצבות פנים או בעלות ניסיון בזה.

• הוסף לסימניות
זה בתכנון בלית ברירה..

• הוסף לסימניות
צריכים תמונה של המטבח בכדי שנוכל לדעת מה מתעים
זה מחוץ למטבח, בסלון אמור לחסום מבנה "צף" מבריקים. זה המקום היחיד שמצאנו...

1742330723424.png

וזה השוואה בין כל הגוונים שבסביבה: הקיר, הבריקים, פרופיל החלון, ודף לבן לעומתם.
1742330937126.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה