ראית? אם לא אז כנסי>>

• הוסף לסימניות
האתר שלך חמוד נורא רק שחבל שהוא קצת חסום לגולשי אתרוג

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י היכל הקודש;1554317:
האתר שלך חמוד נורא רק שחבל שהוא קצת חסום לגולשי אתרוג

מענין אני גם אתרוגית והוא פתוח.
אפשר לדעת מה חסום?
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pinati;1554340:
מענין אני גם אתרוגית והוא פתוח.
אפשר לדעת מה חסום?
תודה

בדף הראשי של האתר לא רואים בכלל את שלושת התמונות, וגם אחרי זה שנכנסתי לפנים האתר חלק תמונות הוא מציג וחלק הוא לא מציג חבל, אולי אני יפנה לאתרוג נראה מה הם יגידו זה באמת מעניין

• הוסף לסימניות
את הבאנרים בצד כן רואים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י היכל הקודש;1554357:
בדף הראשי של האתר לא רואים בכלל את שלושת התמונות, וגם אחרי זה שנכנסתי לפנים האתר חלק תמונות הוא מציג וחלק הוא לא מציג חבל, אולי אני יפנה לאתרוג נראה מה הם יגידו זה באמת מעניין

גם בנתיב אותה הבעיה.

• הוסף לסימניות
לא כל כך הבנתי מה עיצוב המדבקות ומה עיצוב החדר...

• הוסף לסימניות
באנר חמוד מאוד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חייקי;1554493:
לא כל כך הבנתי מה עיצוב המדבקות ומה עיצוב החדר...

הציורים/עיטורים שעל הקירות.

• הוסף לסימניות
אני באתרוג וחסום לי אין לי בכלל אפשרות להכנס להאתר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pinati;1554362:
את הבאנרים בצד כן רואים?

הבנארים נתקעים מפעם לפעם - בלי חסימה.
ואגב, כדאי מאד לעשות דף של צור קשר בנפרד.

בהלצחה.

• הוסף לסימניות
ממליצה!
קניתי לפני כשנה בערך וזה יפהפה וקוצר מחמאות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרנולה;1554903:
הבנארים נתקעים מפעם לפעם - בלי חסימה.
ואגב, כדאי מאד לעשות דף של צור קשר בנפרד.

בהלצחה.

מאוד מוזר שנתקע לך.
אני ראיתי מכמה מחשבים ולא נתקלתי בתקיעות.
תודה בכ"א

.. הצור קשר בנפרד עשה לי בעיות ולא נשלח לפעמים. הסרתי אותו ואחרי פסח אטפל בזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה