ראנר רב פעמי לשולחן - יודעים מחיר?

• הוסף לסימניות
זה בעצם כמו מפת תחרה אבל ברוחב של ראנר לאורך השולחן.
אפשר לכבס כמו מפה וכ"ו.

מה המחיר של כזה דבר?

• הוסף לסימניות
באיזה אורך את צריכה?
יש להשיג ב-VERY NICE בחיפה.

• הוסף לסימניות
קנו לי אחד כזה. ואני רוצה לקנות אבל לדעת מה המחיר של זה פחות או יותר.

זה לא לפי אורך. זה בא ממש כמו מפה אבל באורך ורוחב של ראנר.

• הוסף לסימניות
יש בעזרה ואחוה, אם אני זוכרת נכון זה תלוי באורך בין 20-50 ש"ח.
יש גם בפדר אבל זה כבר יותר יקר.

• הוסף לסימניות
בין 20 ל300 ש"ח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

שלום וברכה,
יש לי התלבטות גדולה ואשמח לעזרתכם.

לפני כשנתיים יצא לי לפתח תוכנה עבור אחת מהקהילות החסידיות בארץ, לניהול מקומות בבית הכנסת לימים הנוראים.
הם רצו שהתוכנה תכלול:
ניהול מתפללים, ניהול זמנים כמו ימים נוראים, ניהול המקומות בבית המדרש עם אפשרות גם ליצור מקומות VIP ועוד, כל סוג מקום יכול להיות מחיר שונה, עזרת נשים, עזרת גברים, מקום לצעירים, ניהול תשלום, ייצוא מקומות ומתפללים לאקסל, הורדת מפה כתמונה ועוד...

חשבתי על רעיון לעשות תוכנה אונליין מתקדמת שבה מוסדות יוכלו להיכנס ולנהל את המקומות. יהיה אפשר גם לשייך עבור מוסד אחד כמה בתי כנסת, אפשר גם לעשות אינטגרציה מול ה API של נדרים כדי לקחת מהם את הנתונים של האנשים ששילמו ועוד ועוד.

בחיפוש כאן, ראיתי שכבר יש תוכנות לניהול מקומות בימים הנוראים אבל הם אופליין, מה שמאפשר רק למשתמש אחד לנהל את התוכנה על מחשב מקומי, וגם הם לא כוללים מפות מתקדמות (אפשר גם ניהול מקומות בתלת מיימד...)

כדי לפתח דבר כזה שיהיה כבר השנה - אצטרך לפנות זמן רב מזמני בקרוב ממש בשביל זה - ולכן חשוב לי מאוד התגובות שלכם

האם יש ביקוש לתוכנה כזאת?
מה חשוב שהיא תכלול?
כיצד אפשר להגיע למוסדות הגדולים? (שיוכלו להפיק מזה את המיטב)
האם אתם מעוניינים בתוכנה כזאת? אשמח לדעת!
יש לי מכונת כביסה די חדשה, פחות מ 3 שנים של קונסטרוקטה,7 קילו
לפני תקופה נפלה הדלת מהמקום. עדיין היה אפשרי להמשיך לכבס, אבל כנראה היא נפלה על הרצפה ונהיה בה סדק
ופעם אחת תוך כדי תוכנית הרתחה הדלת התנפצה מבפנים
הטכנאי הקבוע שדרכו קנינו את המכונה היה לא זמין והייתי חייבת דחוף את המכונה,
מישהו המליץ לי על טכנאי חרדי משלנו,
הוא בא לבדוק ואמר שזה דגם חדש ולכן אי אפשר להשיג את הדלת בתור חלק חילוף
אבל הוא יכול לנסות להשיג את הזכוכית ואת הציר
הוסיף שזה יעלה יקר, לא יודע בדיוק כמה
אחרי זה התקשר ואמר שיעלה 700 שקל וזה מחיר ממש טוב
לא היה לי מושג מה המחירים והייתי צריכה את המכונה דחוף אז סגרתי איתו
איכשהו אחרי שהביא את הציר והזכוכית וחיבר פתאום אין לי ידית לפתיחה, כי חסרה איזו מסגרת פלסטיק לבנה שאמנם נפלה מזמן,
אבל לפני התיקון הייתה ידית ועכשיו אין.
אחר כך בדקתי מחירים במידרג וראיתי שהממוצע להחלפת דלת שלמה זה 450 והכי יקר 600 לדלת שלמה, לא לחלקי חילוף
ראיתי שאפשר גם להזמין ברשת דלת שלמה של מכונת קונסטרוקטה להתקנה עצמית ב 460 שקל,השאלה איך אפשר לדעת אם מתאים לדגם שיש לי
לסיכום השאלה שלי האם זה מחיר הגיוני לדרוש 700 שקל ולתת תוצאה לא יפה ולא נוחה
או שזה סתם ניצול המחיר מופקע, ונפלתי בזה רק כי סמכתי עליו שהוא מאנש, הוגן

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה