ראשון לציון מכירים?

• הוסף לסימניות
אני צריכה להגיע מרחוב יהודה הלוי 45 לאיקאה, יש מצב ללכת ברגל? זה דרך ישרה בלי עליות וכד'?
ואם אין מצב, יש תחבורה ציבורית?
תודה

קבצים מצורפים

• ראשון לציון.png
    KB 697.5 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
לא מכירה את הדרך אבל בקשר לתחבורה ציבורית כדאי לך לנסות להתקשר ל:
8787*
זה משלב את כל האוטובוסים בארץ למקום אחד לברורים (במקום להתקשר לאגד, ולנסות לחבר לקווים ודן וכו')
אולי זה יעזור.

מזיכרון קלוש (מאוד) זה דרך ישרה אך ארוכה מאוד

• הוסף לסימניות
אין קשר בין המקומות כלל, איקאה היא ממש מחוץ לראשלצ, (איזה שעתיים שלוש הליכה:)
הדרך שניתן לעשות זה ללכת ברגל לרח' הרצל יש שם תחנות אוטובוס לאיקאה ,אוטובוס שיוצא אחת לשעה.

• הוסף לסימניות
את מתכוונת לעשות הליכה?
ואיך תחזרי עם כל מה שתקני? לא זכור לי שיש שרות משלוחים...

• הוסף לסימניות
מהתחנה המרכזית הישנה ברחוב הרצל יש קו 12 היוצא בערך אחת לשעה ומגיע לאיקאה.
התחנה המרכזית החדשה ממוקמת באזור קניון הזהב והיא יותר קרובה לאיקאה, יתכן שיש שם קוים נוספים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1236489:
בטוח? לפי גוגל שעה ו9 דקות

לא ניסיתי אף פעם ללכת משם ברגל :)
זה רק הערכת זמן כמה זה רחוק.

• הוסף לסימניות
לא הייתי ממליצה לדעתי זה לא הגיוני
זה דרך כבישים מאוד ראשיים שאין שם למיטב זכרוני אפילו מדרכה
אבל מראשון לציון יש מוניות שירות

• הוסף לסימניות
אני לקחתי מונית ב35 ש"ח בחזור לקחתי טרמפ עם זוג שנסע לכיוון ב"ב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה