נכתב ע"י pr;1815780:בשכבה מתחת,
ואני יודעת שלא שאלת על הציור אבל אני חייבת לכתוב -
אין מצב שהוא הולך ככה בשילוב ידיים!
דבר ראשון מוט העץ עם הדליים כבד מאד, ומכופף את הצורה שלו בהתאם,
דבר שני את שתי הידיים הוא שם בצדדים ומחזיק במוט בכל צד שלו.
(אלא אם כן רצית לצייר לולין)
בנוסף - מבנה הגוף מתאים לילד, ונראה לפי הזקן שאין זו הכוונה..
המון הצלחה!!
נכתב ע"י קומיקו;1815824:אוף את צודקת.
חיפשתי אתמול תמונה של שואב מים בפרוג להשראה
ולא מצאתי. עכשיו זה נראה לי כ''כ ברור שהידיים על המוטות..
נכתב ע"י קומיקו;1815824:אוף את צודקת.
חיפשתי אתמול תמונה של שואב מים בפרוג להשראה
ולא מצאתי. עכשיו זה נראה לי כ''כ ברור שהידיים על המוטות..
נכתב ע"י קומיקו;1815938:תודה !
אגב אתן אף פעם לא צובעות במולטיפליי?
לכן לא הצלחתי לשים שכבת רקע מתחת..
נכתב ע"י pr;1815852:הנה תמונה שמצאתי, דווקא הוא די זקוף, צעיר וחזק.
לרוב שואבי המים מתוארים כיותר מבוגרים וכפופים..
אגב, הנה את רואה - אני זכרתי מהתמונות ששמים את הידיים על המוטות,
והנה בתמונה הוא דווקא מחזיק בחבלים..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים