ראשי דיו

• הוסף לסימניות
מה הייתם ממליצים לקנות דיו מקורי או תואמים ? (למדפסת hp)

• הוסף לסימניות
לפי מה שידוע לי ב-HP ההבדל במחיר בין התואם למקורי הוא מזערי, לכן הייתי ממליץ על מקורי.

• הוסף לסימניות
זה לא נכון ,המחיר בדיוק כפול

• הוסף לסימניות
יש לי HP קניתי כמה פעמים תואם ההבדל במחיר בין התואם למקורי הוא גדול אבל יש דברים שזה לא טוב אני נסיתי להדפיס מדבקות אם תואם והכיתוב ירד ואם מקורי זה מצוין

• הוסף לסימניות
הלא מקורי הוא אכן יותר זול, אבל צריך לדעת שרוב מוכרי הלא מקורי, ממלאים רק חצי מיכל!!!!
ממילא זה יותר זול!

• הוסף לסימניות
אתם מדברים על דבר שונה לחלוטין ממה שאני דיברתי
בגדול - יש 4 סוגים של ראשי דיו:
1. מקורי - שיוצר ע"י חברת דיו עבור חברת המדפסות
2. תואם - שיוצר ע"י חברת דיו עבור עצמה, לא עבור חברת המדפסות
3. ממולא
4. ממוחזר

אופציות 3 ו-4 זולות בהרבה אבל הן גרועות לא פחות מהמחיר הזול שלהם
אופציה 2 לעיתים פחותה ברמתה מ-1 אבל בד"כ האיכות זהה, כי לרוב מדובר באותה חברה שייצרה עבור חברת המדפסות.
האופציה הזו זולה מהמקורי אך יקרה מהממולאות.
ב-HP ההבדל במחיר בין המקורי לתואם הוא מאד זניח מאשר בחברות אחרות

• הוסף לסימניות
איפה אפשר להשיג את הדיו התואם מהאופציה השניה?

• הוסף לסימניות
אני קונה במחסני דיו תואם זה באחריות מלאה שלהם וזה הרבה יותר זול מהמקורי ולא ראיתי שום בעיה באיכות ואני מדפיסה הרבה במדפסת הזו,,

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה, אבל עכשיו מצאתי את המידע, וזה חשוב לי.

מדפסת HP PRO 8500 בעייתית יותר עם תואמים (940)?

• הוסף לסימניות
דיו 940 תואם לHP 8500

סליחה על ההקפצה, אבל עכשיו מצאתי את המידע, וזה חשוב לי.

מדפסת HP PRO 8500 בעייתית יותר עם תואמים (940)?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה