עזרה ראשי תיבות לשנת תשפ"ו

• הוסף לסימניות
אגב,
האריז"ל מביא כוונה מיוחדת בתפילת ראש השנה לכוון ב"המחזיר שכינתו לציון"
שם קדוש [התשפא] שהוא א"ת ב"ש של שם צבקות
והשם הזה הוא בגימטריה תשפ"ו
בעז"ה לציון עוד השנה!!

• הוסף לסימניות
לא עברתי על כל מה שכתבו ואולי כתבו את זה כבר לפני.....
אבל שווה!!
כתוב בשיר השירים: "ביום חתונתו וביום שמחת לבו"
יום חתונתו=מתן תורה , שמחת לבו=בניית ביהמ"ק לעתיד לבוא בעז"ה
שמחת לבו {כמו שכתוב בשיר השירים בלי י'} גמטריא תשפ"ו!!!

• הוסף לסימניות
מענין, אמש בסליחות עם הגה"צ הרב ראובן אלבז שליט"א אמר שיש בספרים ששנת תשפ"ו מסוגלת לגאולה.
אמנם כבר הורו גדולי הדורות לא לחשב ולא לנבא, אך בכ"ז מעניין אותי מקורות אם יש מי שיודע, וברוך היודע.

• הוסף לסימניות
🤣🤣🤣🤣
כנראה הרב'ה חוגג כאן בלילות..

ומה שלא אהבתי זה שאת זה הוא לא כתב
אני מעדיפה לחשוב שמישהו אחר הפיץ את הקובץ ואיכשהו זה הגיע אליו

בכל מקרה, הרב ק., אם אתה כאן, אני אמא של נ.א.
נ. הולך לחיידר בשמחה רבה וממש אוהב אותך. תודה רבה על כל ההקשעה והמסירות.

ואגב, אני כתבתי חלק מהראשי תיבות האלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה