דרוש מידע ראשי תתי"ם בישיבות

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להגיד לי אם יש מקום שאני יכול להביא את כל המטבעות הקטנים בשביל לפרוט
אשמח מאד לכל מידע בעניין

• הוסף לסימניות
האם יצא עם זה משהו א"כ אשמח להצטרף
וכן אשמח לעזור לקדם מה שצריך ע"מ שהנושא יצא לפועל

• הוסף לסימניות
אנו רוצים לפתוח פורום חדש בפרוג המיועד לראשי תתי"ם לתקופות של פורים וכן למכירות ת"ת במשך השנה לשת"פ מקצועי ומבורך
ובשביל זה צריך לגבש קבוצה
אפשר להשאיר כאן פרטים ונעבוד על זה
גם אם אתה לא ראש ת"ת ואתה מכיר ספר לו על כך זה דבר שיוכל לעזור לו מאוד.....
שלום

בימים אלו אנחנו מסיימים פיתוח מערכת מטווורפפת שנותנת מענה מקצה לקצה בכל ניהול התת
יכול לעזור ולייעל המון פלאפון 0504169330
0534916028
אם יש איזה רשימת תפוצה לישיבות אשמח לקבל

תודה

• הוסף לסימניות
@עטייה תמר מה זו המערכת הזו?
ישנו גוף שקיים כבר למעלה מ 3 שנים, השנה הם גם פתחו אתר, בקישור כאן.
ואם אתם מדברים על מערכת לניהול תורמים, אז יש משהו אחר שנקרא דונבי.
בהצלחה.
גם קבוצה לראשי תתים יש משהו כבר.

• הוסף לסימניות
שלום

בימים אלו אנחנו מסיימים פיתוח מערכת מטווורפפת שנותנת מענה מקצה לקצה בכל ניהול התת
יכול לעזור ולייעל המון פלאפון 0504169330
0534916028
אם יש איזה רשימת תפוצה לישיבות אשמח לקבל

תודה
אני מצרף קישור לאתר לקבל תמונה יותר מלאה

https://evenhaezel.com/

• הוסף לסימניות
פיתחנו מערכת מטורפת שנותנת מענה מקצה לקצה לכל אתגרי התת מערכת זו יכול לעזור גם לישיבה עצמה לניהול תורמים ובחורים
https://evenhaezel.com/

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
בנושא מכירות הת"ת מי יכול להמליץ ממש בדחיפות לי על ספקים של חולצות עניבות וכו' למכירה לחגים בישיבה אשמח שתשלחו לי למייל לG0504132928 שטרודל גימל
תודה רבה

• הוסף לסימניות
למישהו יש את המספר של האחראי בבגיר על התלושים דחוף
אם אפשר לשלוח ל yojo9741 @ gmail.com
תודה רבה

• הוסף לסימניות
למעשה נפתח פורום שכזה? באם כן אשמח מאד להצטרף
אני משמש כראש ת"ת בפועל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה