מידע שימושי ראש בובה לתסרוקות

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת בראש בובה מפלסטיק ללימוד תסרוקות וכו' איפה אני יכולה להשיג כזה דבר בזול?
אולי יש למישהו וזה לא בשימוש או למכירה?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת בראש בובה מפלסטיק ללימוד תסרוקות וכו' איפה אני יכולה להשיג כזה דבר בזול?
אולי יש למישהו וזה לא בשימוש או למכירה?
תודה רבה!
רק לא באליאקספרס.
הזמנו משם והשיער אחרי פעם\פעמיים כבר לא ראוי לשימוש.

• הוסף לסימניות
אה, רעיון אני ינסה...
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
וכמה עולה בובה כזאת, מישהי יודעת?

• הוסף לסימניות
בטוח שאפשר למצוא באליאקספרס משהו איכותי במחיר טוב. חבל לשלם כל כך יקר.

• הוסף לסימניות
לדעתי לא כדאי. כשאת מזמינה דרך האינטרנט את לא יכולה לדעת אם השיער שיביאו לך יהיה נוח לעבוד עליו. את לא יכולה לדעת אולי הוא יהיה קשה ויבש. זה לא דברים שאפשר להזמין באינטרנט- במיוחד לא למי שרוצה להתקדם עם זה הלאה. בתמונה שהם מביאים לך באתר יש הרבה ברק וקסם אבל בתכל'ס מי מבטיח לך שהשיער נראה ומרגיש ככה גם במציאות.
בשביל זה יש ביקורות וחוות דעת

• הוסף לסימניות
בטוח שאפשר למצוא באליאקספרס משהו איכותי במחיר טוב. חבל לשלם כל כך יקר.
חיפשנו באליאקספס את מה שהיה הכי טוב עם המלצות כמובן, מאוד שמרנו.
לצלם לך איך זה נראה??

• הוסף לסימניות
[
IMG_1168.JPG
IMG_1164.JPG

הביביליס מהפעם הראשונה לא נתפס.
(היא באה כמובן בלי פוני)

קבצים מצורפים

• IMG_1169.JPG
    IMG_1169.JPG
    2.7 MB · צפיות: 63
  • הוסף לסימניות
קניתי יד 2 מגלית איטליה.
נראה מעולה.

• הוסף לסימניות
מישהו אולי מכיר חנויות בבני ברק שמוכרים שם כזה בובה במחיר סביבות 200.?

• הוסף לסימניות
יש לי למכור יד 2 אם זה רלוונטי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה