רוצה להזמין כזה (קיבלתי המלצה מנסיון)לא דורש כלום
הכל יש בריא של הראש גשם
בדברים הללו צריך להזהר מלקנות באמזון עד שיש המצלצה ספיציפית ממישהו שקנהרוצה להזמין כזה (קיבלתי המלצה מנסיון)
לדעתך לא צריך כלום בשבילו?
לא באלי סתם להזמין,
יש פה עוד שני חלקים, מה נראה לך צריך מבינהם?
לא מבינה בזה
על זה מדובר,בדברים הללו צריך להזהר מלקנות באמזון עד שיש המצלצה ספיציפית ממישהו שקנה
כי בארה''ב החיבורים של הברזים שונים וקשה מאוד עד אי אפשר להשיג בארץ מתאמים
עוד יציאה בקירשזה אומר?
דברו אלי עברית![]()
אז אם יש לי רק ברז רגיל יכולה או לא?עוד יציאה בקיר
לא יכולה.אז אם יש לי רק ברז רגיל יכולה או לא?
אולי לזה מיועד הצינור מהקישור השני?לא יכולה.
4 דרך הכוונה:
מים חמים + קרים (בטוש)
יציאה למטה למילוי אמבטיה
יציאה לראש מקלחת.
אם אין לך יציאה למעלה איך תתקני ?
זה מה שיש לי.אם יש ברז אחד עם ידית זזה (לדוגמא) חם וקר אז אפשר כמו מה שהעליתי למעלה
מנסיוני אפשרזה מה שיש לי.
האם יש לך קישור מניסון בשבילי?
אני מבינה שהקישורים שלי לא מתאימים...
העניין שאני כ"כ לא מתמצאת בחברות,אבל עם כל המבצעים של החודש הלועזי הזה לא נראה לי שיש טעם לקנות בחו''ל
רק צריך לחפש
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: צפונבון ו-המימד הנוסף2 //