כללי ראש האתר לחוו"ד

• הוסף לסימניות
לדעתי (העניה..) הכחול יותר חי.
האותיות של הלוגו בכוונה דבוקות קצת?
וגם לי נראה שאת הפונט השני אפשר להחליף..

• הוסף לסימניות
האותיות של הלוגו בכוונה דבוקות קצת?
מה זאת אומרת: "דבוקות"?

• הוסף לסימניות
דבוקות זה מחוברות....
שהתכוונתי צבעים חזקים, חשבתי הפוך, רקע כהה עם כיתוב בהיר/לבן.

• הוסף לסימניות
'דבוקות' - תסתכל על בסיסי האותיות הם נושקים אחד לשני וקרובים מדאי, וכן הלמעלה של האות 'צ' עם האות הבאה.

• הוסף לסימניות
תשימי לב,
זה לא דפוס בצבע אחד.
כך שזה יכול להיות גם כחול וגם וורוד...
תעשי שילוב קונטרסטי,
כחול - כתום, אדום.
ירוק - אדום (לא זרחן)
זה רק כמה דוגמאות, וגם לא המוצלחות יותר.
תשוטטי קצת באינטרנט או בעבודות כאן בפרוג, ותקבלי רעיונות.

• הוסף לסימניות
............

אני חושבת שהנכון ביותר הוא לעבוד קודם כל על הלוגו בפני עצמו,
לתת לו תשומת לב ולהשקיע רק בו
ואח"כ לעבור לבניית האתר...

• הוסף לסימניות
טוב, בהמשך העלה בעז"ה את הלוגו שאבנה....
תודה רבה לכולם!

• הוסף לסימניות
כזה צבע לראש אתר !?.ממש הסתנורתי...............

• הוסף לסימניות
מה, כחול או ורוד?
תראו, אני אף פעם לא עשיתי ממש באנר...
בדר"כ זה רק מודעות וכאלו... לכן אין לי ממש ניסיון בבאנרים... הודה למי שיוכל לעזור ולהגיד את דעתו...
אולי בכלל כיוון אחר..

• הוסף לסימניות
הנה דוגמא שמשקללת בתוכה את ההערות שכתבו, מקווה שיעזור לך להבין למה התכוונו הכותבים. דרך אגב, שמתי לב שעבדת על פורמט cmyk ולכן הצבעים יצאו כ"כ זוהרים. בגלל שזה מיועד לאינטרנט את צריכה לעבוד בצבעי RGB. חוץ מזה, אם מלחיץ אותך לחשוב על זה כראש אתר, תחשבי על זה כמו סטריפ בעיתון - אולי יהיה לך יותר קל לעשות משהו שכבר עשית...
בהצלחה!
צפה בקובץ המצורף 39048

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 44.1 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
לא קראתי את ההערות שכתבו אבל יש לי כמה הערות, אני מקווה שאני לא חוזרת על דברי אחרים:

1. הלוגו - איננו לוגו. לעניות דעתי יש קודם לעצב לוגו אחר כך את האתר. את פשוט כתבת eיצוב אבל זה לא לוגו.
2. הצבע הוורוד חזק מידי התכלת מתקבל יותר טוב אם כי הוא עדין קצת צועק.
4. הפונטים, להחליף את כולם.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
טוב, יקח לי קצת זמן להתחיל הכל מחדש... אבל בקרוב בעז"ה אשלח לכם את המשופר.
תודה רבה!! והמשך חוות דעת (על מה שהעליתי) אשמח לשמוע.
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
לEDEN7115 תודה על ההשקעה! אנסה ללמוד ממך, תודה רבה רבה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה