כללי ראש השנה מתוקן HD

• הוסף לסימניות
לאחר שאחד התמונות שפירסמתי (עם השופר והדבש) מוכרים את זה באתר ידוע ולא רציתי בעיות ביקשתי להוריד את האשכול לטובת כולנו
ועכשיו אני מעלה מחדש רק מה שידוע לי שאין בעיה ועוד חדשים
השקעתי נא....

קבצים מצורפים

• תיקיה חדשה.zip
    5.9 MB · צפיות: 33
  • תיקיה חדשה.rar
    8.8 MB · צפיות: 19
  • vv.rar
    8.5 MB · צפיות: 35
  • honeycombs-rayons-de-miel-2.jpg
    KB 933.4 · צפיות: 15
  • jewish_shofar_horns-other.jpg
    KB 322.7 · צפיות: 17
  • 10065201-www-honeymarkproducts-com.jpg
    KB 32.8 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
חן חן לך. יישר כוח עצום.
ברכות יחולו על ראשך לעד.
חודש טוב ומבורך
שנה טובה ומתוקה

• הוסף לסימניות
וואהו איזה יופי תודה רבה רבה!!!

• הוסף לסימניות
תודה על הכל מדהים
תעשה חיל

• הוסף לסימניות
כל הכבוד, עלה והצלח.

• הוסף לסימניות
כל מי שיש לו יכול לשים ולשתף את כולנו
ליל שישי שמח

• הוסף לסימניות
אני חדש בתחום ותלמיד של פרוג ואני חייב להגיד שהתשומת לב הקטנה של שלח תודה עושה המון חשק לשים עוד דברים יפים, ויש לי הרבה מכל
שבוע טוב

• הוסף לסימניות
תרומתי הצנועה.
(מאתר Fordesigner)

קבצים מצורפים

• 014_fd_1900x2523.jpg
    1.6 MB · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
תודה לכם

• הוסף לסימניות
למי שיש עוד אם רקע לבן נא לעלות
אני צריך עוד כמה להשלמת אלבום מבתי לסבא וסבתא שלה
לכבוד ראש השנה

• הוסף לסימניות
לדויד א אני מעלה את זה לכבודך
ולכל מי שהחיפוש שלו לא עובד

• הוסף לסימניות
אשכולות טובים שכאלה צריכים הקפצה.

תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה