ראש-זנב

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע על המושג הזה... לישון 2 ילדים ביחד במיטה.
מקובל עד איזה גיל? לילדים שישנים "בלוק" או גם לאלה שזזים?
יש לכם חויות טובות? לא?
תודה.

• הוסף לסימניות
זה כל כך נדיר?
אצל אף אחת אין את המושג הזה?

• הוסף לסימניות
מה הבעיה?
בילדותי היתה לנו בעיה של מקום ישנו כך 6 ילדים ב3 מיטות
זה זכור לי רק כחוויה
זה היה בערך עד שהגדול ביותר היה בן8

• הוסף לסימניות
אצלי ישנו כך, ועד היום, ולא מטריד או מפריע לאפחד.
פעם ישנו כך 2 בנות. היום 2 בנים.(בן 8 ובן 5 לא גבוהים במיוחד)

• הוסף לסימניות
מה שמענין אותי האם נשאר כחוויה או כדבר שמפריע והאם סגנון שזזים הרבה בלילה?
תודה.

• הוסף לסימניות
אני משכיבה כל אחד במיטה שלו
בבוקר אני רואה שהיתה תנועה בלילה..
וכמה התגלשו למיטה שמתחתם. והכל עבר בשקט עד הבוקר.

• הוסף לסימניות
פעם ראית ילד שלא עושה 360 מעלות בלילה?...
לקטנים זה באמת לא מפריע לדעתי
(כנראה שיש ילדים כאלה יותר רגישים)

• הוסף לסימניות
אצלי הם ישנים 3 באותה מיטה, ומשאירים 2 מיטות ריקות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה