ראש לאריות
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
כבר מורדם???הרב מורדם ומונשם ומצבו קשה מאוד!
כבר מורדם???הרב מורדם ומונשם ומצבו קשה מאוד!
האמת זה בדיוק מה שאמרו אצלנו במשפחהלא להרפות מהתפילות! תעוררו רחמי שמים ותזכירו בתפילה את ההבטחה שנתן בבא סאלי לרב ובעז"ה ועל ידי ההזכרה של הברכה תתעורר הזכות והרב יבריא.
"תקום ותלך ותזכה לקבל פני משיח"
כמו שהרב סיפר לפני כמה חודשים:
אני נפלתי מקומה שלישית לפני כחמשים שנה והרופאים
אמרו: אין לו תקנה. אשתי באה לשם, אנשים אמרו לה: בעלך מת! הרופאים
ראו בצילום שרגל שמאל נקרעה, שלושה גידים נקרעו. הלך רבי אליהו ענקרי
ז“ל לבבא סאלי, ואמר לו: הרופאים אומרים כך וכך. אמר לו: יש רופא למעלה
מעל כולם! יעמוד, וילך, ויזכה לקבל פני משיח. שאלתי את רבי אליהו ענקרי:
ואתה מה? אמר לי: אני שאלתי אותו, והוא אמר לי: אתה לא בטוח שתראה פני
משיח, אבל הוא יראה פני משיח! אבל אמרו עלי שכבר מתי?! מתי וחזרתי...
כשנפלתי אמרתי בלבי ”נשמת כל חי“. אמרתי יום אחד אני אעשה סעודה
בלי נדר, ואזכיר בה: ”ממצרים גאלתנו ה‘ אלקינו, מבית עבדים פדיתנו, ברעב
זנתנו, ובשבע כלכלתנו, מחרב הצלתנו, מדבר מלטתנו, ומחלאים רעים ורבים
דליתנו“. וכך היה. אנשים חושבים שאני הבראתי לגמרי, לא הבראתי לגמרי.
אבל מה שאמרו הרופאים ”לא יוכל לעמוד, לא יוכל לשבת, לא יוכל לחיות“ זה
לא היה. אשתי שאלה אותם: מה שלומו? אמרו לה: ”תשאלי אם בכלל יחיה“...
וזה התבטל. עברו מאז יובל שנים, מח‘ שבט תשל“ד עד ח‘ שבט התשפ“ד,
והשנה הזאת השנה החמשים ואחת. זו מתנה מהשמים. לכן צריכים לדעת את
הכח של הצדיקים, צדיקים כמו בבא סאלי, כמו רבי יעקב אבוחצירא, עליהם"
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים