רבה לכיתות גבוהות בחיידר, או אשת מלמד לכיתות גבוהות?

• הוסף לסימניות
מה הייתם שמחים לקבל ככה סתם באמצע השנה כהוקרה והערכה מהורים?
איזו מתנה תוכל להביע הערכת אין קץ על ההשקעה הנכרת ותשמח?
אנחנו מתחבטים מה לתת, ומקווים למצוא משהו מוצלח מהר כדי שלא לאבד את המומנטום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;902200:
מה הייתם שמחים לקבל ככה סתם באמצע השנה כהוקרה והערכה מהורים?
איזו מתנה תוכל להביע הערכת אין קץ על ההשקעה הנכרת ותשמח?
אנחנו מתחבטים מה לתת, ומקווים למצוא משהו מוצלח מהר כדי שלא לאבד את המומנטום.

מכך שהשאלה מופנית למלמדים או נשותיהם ניכר שהשואלת מניחה שלמלמדים ו/או לנשותיהם ישנם עדיפויות אחרות בקבלת מתנות. האכן כך?!

או שאתם מתכוונים למתנה שמביעה איזה רעיון שקשור לחינוך/תודה על השקעה/משהו בסגנון?

• הוסף לסימניות
אנחנו שוברים את הראש בניסיון למצוא משהו באמת מוצלח.
לא משהו שסתם נשפוך עליו כסף והם ייתקעו אתו. משהו מביע הערכה רבה וכנה.

• הוסף לסימניות
אני לא מלמד ולא אשת מלמד,
אבל יש דברים שרוב האנשים ישמחו לקבל, כמו: מצעים (לילדים?), מגבות, מפת שולחן, גביע מכסף, וכדו'
(תלוי בתקציב..)
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
היום מקובל בחנויות רבות השימוש בכרטיס מגנטי שנטען בסכום מסוים- גיפט כארד

• הוסף לסימניות
למה לא לשאול את אשת המלמד במה היא/הם מעוניינים?

• הוסף לסימניות
כגיסה לשני מלמדים אני יכולה לומר מה המשפחה לא תשמח לקבל:
כלי נוי...
אחותי טוענת שמכל כלי הנוי שקיבלה -ההיא יכולה לפתוח חנות...
מה כן?
לדעתי, העיקר זה המכתב, הוא לא חייב להיות מחורז או משהו כזה. אם יש לכם כתיבה יפה - נצלו אותה כדי להודות למלמד.

• הוסף לסימניות
אינני יודעת באיזה סכום מדובר, אבל השבוע אחי שהוא רבה באחד הת"ת שקבל פליטים מהדרום, וארח פליטים בכתתו, קבל 2 שמיכות פוך סינטטי איכותי ושתי כריות של פנדה.
הוא וכל הצוות שקבל נהנו מאד מהמתנה, דברים כאלו בד"כ לא מיותרים בבית.

(במיוחד שאני מתארחת אצלו כל שנה בשבת חנוכה...;))

• הוסף לסימניות
היום כמעט ואין ערך לכל המתנות הללו
עקב היות הדבר נדוש (מלבד ההוצאה הנופלת על ההורים..)

מכתב מרגש ומביע הערכה כנה אשר עליו חתומים כל ההורים
(מעוצב בקפידה וברמה - או עם מסגרת קצת מושקעת)
לדעתי זה יותר מחמם את הלב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאיר14;902711:
היום כמעט ואין ערך לכל המתנות הללו
עקב היות הדבר נדוש (מלבד ההוצאה הנופלת על ההורים..)

מכתב מרגש ומביע הערכה כנה אשר עליו חתומים כל ההורים
(מעוצב בקפידה וברמה - או עם מסגרת קצת מושקעת)
לדעתי זה הרבה מחמם את הלב יותר

גם וגם, לא משנה הסדר...

• הוסף לסימניות
מעטפה עם כסף
דברו אל הגברים בתכלס'...

הלוואי שזה היה מקובל גם אצל המורות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארבע;902333:
למה לא לשאול את אשת המלמד במה היא/הם מעוניינים?

כאשת מלמד, אני מצטרפת לנ"ל. אני תמיד שמחה ששואלים אותי מה אני רוצה, ולא מחליטים מה ודאי ארצה.

לדעתי זה גם מקל על הורי התלמידים - במקום 'לשבור את הראש' כמו שקרה לך...

מעטפה עם כסף? - נראה לי קצת מביש...

• הוסף לסימניות
זה אולי קצת מצחיק, אבל דכירנא, כד הוינא טליא, היה לי חבר מאוד טוב בחיידר שלא זוכר לרגל מי או מה נתנו הוריו מתנה מאוד מיוחדת למנהל של החיידר. המתנה הייתה מסגרת מעוצבת וגדולה ובתוכה ציור מאוד יפה שהוזמן במיוחד בעבורם מאחד הציירים המומחים של הקטע מ"נשמת" החל מ"אילו פינו" כאשר המילים "אילו פינו מלא שירה כים" ו- אין אנחנו מספיקים להודות לך ה' אלוקינו" מוגדלות ומודגשות. כמובן שחוץ מציור האותיות היו גם רקע ומסגרת אמנותיים.

הציור הזה היה תלוי במשרד של המנהל כמה שנים טובות... (וכך גם אנחנו התוודענו אליו...)

אולי זה משהו שמתאים למנהל יותר לתלות במשרד, אבל אולי יכול להתאים גם לתלייה בבית.

בכל מקרה אני מתפעל מהעובדה שזה נשאר לי, חבר של... בזיכרון עד היום, כנראה זה באמת היה משהו מיוחד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה