רבותי אני בצרות...

• הוסף לסימניות
ירושלמי, למה לא לפתוח דיון על הנושא ?

הרי מדובר במציאות שבו יש כללים שונים לעיתונים, אז מה יש פה להסתיר ולא לכתוב, יש בו הרבה היבטים מקצועיים ויש הרבה על מה לדון על כך,

ראוי ביותר שיפתחו אשכול ע"כ, אבל מקומו הוא בפורום 'פרסום שיווק ויח"צ'. [וחזקה על המנהלים היקרים העומדים על משמרת קדושת הכתיבה שימנעו הודעות לא ראויות]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mc;161567:
מורדוך לא מצייר ביתד, אלא ב" עיתון קדוש" אחר - המודיע.
ושם מאז ומעולם לא ציירו נשים, אבותינו ורבותינו החמירו תמיד יותר מאיתנו והלך הרוח של ציבור קוראי המודיע לא השפיע מאום על הרבנים, אלא להפך...

ומי קובע מהי האמת ומהי האמת האחרת? אתה?

(חס וחלילה אין בדברי אפילו לא נימת זלזול כלפי אף עיתון או חוג, אלא כלפי אלו שחושבים שמבינים יותר מהרבנים... וד"ל)

כל מילה פנינה!!!

• הוסף לסימניות
לא אלמן ישראל

נכתב ע"י mc;161567:
מורדוך לא מצייר ביתד, אלא ב" עיתון קדוש" אחר - המודיע.
ושם מאז ומעולם לא ציירו נשים, אבותינו ורבותינו החמירו תמיד יותר מאיתנו והלך הרוח של ציבור קוראי המודיע לא השפיע מאום על הרבנים, אלא להפך...

ומי קובע מהי האמת ומהי האמת האחרת? אתה?

(חס וחלילה אין בדברי אפילו לא נימת זלזול כלפי אף עיתון או חוג, אלא כלפי אלו שחושבים שמבינים יותר מהרבנים... וד"ל)
ב"ה לא אלמן ישראל, לפעמים נראה שכבר שכל העולם נהיה יותר חכם ואתה פשוט נשאר מדי שמרן ונאיבי, מעודד ומשמח לראות כאלה תגובות אמיתיות וכנות וד"ל.

• הוסף לסימניות
אני לא אמרתי שמורדוך מצייר ביתד,אני יודע טוב מאוד שהוא בהמודיע.
ולא אמרתי שהלך הרוח של ציבור "קוראי המודיע" השפיע על הרבנים.
עוד מוטי עלול לחשוב .....

מאיפה הכנסתם לי לפה מילים?

• הוסף לסימניות
ב"ה
יהיה מרענן- קרקטוריסטי- ומשקף את ההלך רוח הישראלי (המצעדים למיניהם) שמדינתנו ה"נאורה" מנחילה אם תצייר את אותם פנים עם זקן מדובלל וחליפת ראש ממשלה.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
חחח, נקודה מעניינת מאוד,(את דעתי אשמור לעצמי...)
אבל ..."עיתון קדוש" ??? חברים דעתכם השתבשה עליכם ?
אגב, אותו העיתון חייב גניזה ?

• הוסף לסימניות
הדבר הראשון שחשבתי כששמעתי שהיא ניצחה זה להתקשר למוטי הלר.
אני רואה שהוא חשה על הבעיה לבד...

אבל חברים,
אל תורידו את הדיון לנושא של המודיע ויתד.
זה באמת לא קשור אלינו.
כל אחד יש לו את דעת רבותיו וחבל שכאן נגיע לזלזול קל שבקלים.

בנוגע לקריקטורה,
או מאחור כמו שהציעו.
חוץ מזה, מה יעשו שם עם תמונות שזה הרבה יותר בעייתי.

• הוסף לסימניות
חבר'ה מה נשאר

• הוסף לסימניות
תצייר כמו ראש של פאה בלי עניים אף ופה תלביש לה משקפיים ומטפחת קטנטנה
ותכתוב מרת ממשלה כמו בובה של חנויות לממכר בגדי ילדים בובה מעץ
ותשמור על הגחלת זה חשוב מאד בשביל כולנו...

• הוסף לסימניות
אל תדאגו.
בארץ שלנו יש הרבה על מה לרדת, ב"ה, גם ללא ראש(ת) הממשלה.
תמצא כבר על מה לצייר ותראה שתסתדר בלעדיה...

• הוסף לסימניות
הרבה מאיתנו היו מתים להסתדר בלעדיה,
וחוצ'מזה שהעסק לא סופי, זוכרים?

• הוסף לסימניות
מה רע בלהחליט על אובייקט מסויים שהוא יבטא את ציפי לבני: דמות של בעל חי כל שהוא... שירוץ בקריקטורות כל הקדנציה שלה??? או דמות שמסתירה את עצמה על ידי מסכה עם פניו של אולמרט...

• הוסף לסימניות
אם כבר, אפשר לשדרג את הרעיון,
בכלל דמות של ראש ממשלה תהיה אובייקט מסוים.

ככה יחסכו ממך כל כמה חודשים להחליף דמות מחדש:)

• הוסף לסימניות
אולי כלי השח-מט יכולים לשמש כאובייקטים המייצגים את ראש הממשלה,
השרים וחברי הממשלה...

• הוסף לסימניות
הבהרה ! ותשובה לידידי מוטי !

עקב פניות רבות עלי לבהיר את הודעתי:
כל מי שמכיר אותי היטב יודע כי תמיד אני מקבל דעת תורה באופן התמים ביותר ששייך!
אין אצלי שטויות כמו "עבדו על הרבנים" (עפ"ל) וכדו'
כוונתי הייתה שפעם הלך הרוח הייתה נורמלית יותר וכנ"ל העתונות, והיום יש מי שהביא לידי כל מיני
דברים וחומרות חדשות. בעקבות כך, ברור שהרבנים לא יבואו לומר לציבור "תרדו מזה זה רק חומרה" אלא מעודדים זאת,
אבל לכתחילה לא הייתה כל בעיה, ולכן גם התירו בעבר! (אפשר לדוגמא לציין את ה'מהדרין' באוטובוסים שזה דבר טוב אבל
גדולי הדור הליטאיים אמרו מפורשות שזה רק חומרא ובכל אופן תמכו כי תמיד טוב לדעתם)
התכוונתי לומר שהאמת היא שדברים אלו כהציורים ביתד הגיעו מאנשים מסויימים ולאו דווקא מהרבנים. מי שהבין אחרת, זבש"ו.
[דיברתי עם יוני בנושא זה.הוא אישר שבעבר כן צייר נשים בקריקטורה,לא אשה בפני עצמה,אלא בסיטואציה עם מסר,ושהיא לא המרכז,וכל דבר לגופו.כך לפי דבריו של יוני]וכמובן שרבנים מוועדה רוחנית היו וראו......

זה לא פורום דעות אז בואו נמשיך הלאה.

ולעניינים המקצועיים:

כבר לפני מספר חודשים, עם החלה רוח הפריימריז נדרשתי לבעיה זו ולכן השתמשתי בכמה רעיונות ציוריים
כמו למשל- ציפור, דג, צפרדע, או הפתרון הפשוט: רכב שרד עם השם 'לבני'
אחד מחבריי העיתונאים סיפר לי כי כאשר היה בדפוס בו מודפס החדשות, ראו את "הצפרדע לבני" ודשו ב"מה תעשו כשהיא תיבחר..."
(ההוא אמר לי כי נכון לעכשיו פיילין תהיה נשיאת ארה"ב ולבני ראש ממשלה, ובביקור של הנשיאה בארץ עם ראש הממשלה ישימו בעיתונות החרדית תמונות של פרחים או מאבטחים)

• הוסף לסימניות
הפתרון הפשוט הוא שכרגע כולם מדברים על הקרח.
היא עוד לא הקימה ממשלה ועוד רחוקה מזה...
תתנו לקב"ה לנהל את העולם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבישי;162086:
עקב פניות רבות עלי לבהיר את הודעתי:
כל מי שמכיר אותי היטב יודע כי תמיד אני מקבל דעת תורה באופן התמים ביותר ששייך!
אין אצלי שטויות כמו "עבדו על הרבנים" (עפ"ל) וכדו'
כוונתי הייתה שפעם הלך הרוח הייתה נורמלית יותר וכנ"ל העתונות, והיום יש מי שהביא לידי כל מיני
דברים וחומרות חדשות. בעקבות כך, ברור שהרבנים לא יבואו לומר לציבור "תרדו מזה זה רק חומרה" אלא מעודדים זאת,
אבל לכתחילה לא הייתה כל בעיה, ולכן גם התירו בעבר! (אפשר לדוגמא לציין את ה'מהדרין' באוטובוסים שזה דבר טוב אבל
גדולי הדור הליטאיים אמרו מפורשות שזה רק חומרא ובכל אופן תמכו כי תמיד טוב לדעתם)
התכוונתי לומר שהאמת היא שדברים אלו כהציורים ביתד הגיעו מאנשים מסויימים ולאו דווקא מהרבנים. מי שהבין אחרת, זבש"ו.
[דיברתי עם יוני בנושא זה.הוא אישר שבעבר כן צייר נשים בקריקטורה,לא אשה בפני עצמה,אלא בסיטואציה עם מסר,ושהיא לא המרכז,וכל דבר לגופו.כך לפי דבריו של יוני]וכמובן שרבנים מוועדה רוחנית היו וראו......

כמה שזה נכון.
אגב, האם גם אתה באותן 'צרות'?
נדמה לי שעיתון משפחה מלא איורים של נשים, במיוחד אמהות ועקרות בית מרושלות, אני בכל אופן מקווה שיהיה דין אחד גם לגבי גברת ראש ממשלה מעונבת...

• הוסף לסימניות
לגבי עתון משפחה שים לב- ציורי הנשים הם רק במוסף לנשים ובמוסף לילדים ולא במגזין עצמו!!!!

• הוסף לסימניות
רחלי, שוב אנחנו חוזרים לאותה נקודה:
המוסף למשפחה התווסף לעיתון רק לפני מספר שנים, עד אז, אותו החומר היה במגזין עצמו, וכן הציורים עם הנשים. מה השתנה?? ברגע שהמוסף נולד, נהיה אסור להכניס דמויות מצויירות נשיות לחלק הראשי של העיתון? וממתי נאסר על גברים לעיין במוסף?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaeli;162108:
כמה שזה נכון.
אגב, האם גם אתה באותן 'צרות'?
נדמה לי שעיתון משפחה מלא איורים של נשים, במיוחד אמהות ועקרות בית מרושלות, אני בכל אופן מקווה שיהיה דין אחד גם לגבי גברת ראש ממשלה מעונבת...

מעונבת ובלי מטפחת מרושלת.
צרה צרורה.
עוד מישהו ישתכנע שיש באמת נשים כאלה בעולם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה