רבותי, המצב מזעזע!!!

מצב
הנושא נעול.
נכתב ע"י מכל הלב;1195417:
מבלי להצטרף לכל האשכול הזה, ומבלי להביע את דעתי שוב בנושא,
הנני לציין ולכתוב שאני מאוד מצטער על התפתחות הדיון.
הנני קורא בזאת למחוק אשכול זה לאלתר.

לא מבין מה רע בדיון בענייני חינוך?
לדעתי הדיון הוא תמיד דבר מבורך, וצריך לדעת איך לקבל דברים גם כשהשני צודק, ולא לנסות לברוח...

(אני לא מתכוון אישי אליך, אלא באופן כללי לכל אלה שמבקשים לסגור את האשכול, כאילו נכתבו כאן דברים מי יודע מה...)

נכתב ע"י השקעה;1195132:
אני קוראת למנהלים למחוק את האשכול לאלתר ולנעול כל אשכול כזה לפני שהוא מתפתח, אם מישהו מעוניין לחזק אחרים ויש לו מסר מאוד חשוב שיעשה זאת באישור הנהלת האתר והאשכול שיפתח ינעל לתגובות (כמו האשכול השני של מכל הלב על חסמית אינטרנט טוטאלית שבו הוא מציע לציבור שמעוניין להתרחק מהאינטרנט חסימה טוטאלית, שיכולה להיות פתרון יפה מאוד דווקא לכל הבזבוז זמן המשווע באינטרנט, כולל הכשר)

את יכולה בכיף לחסום לעצמך את האינטרנט וגמרנו.
כל עוד שאת עצמך מחוברת, מה את רוצה מאחרים?

נכתב ע"י efrat1;1195899:
את יכולה בכיף לחסום לעצמך את האינטרנט וגמרנו.
כל עוד שאת עצמך מחוברת, מה את רוצה מאחרים?

אני לא רוצה ממך שום דבר, אלא שאני במקרה נמצאת כאן למטרות מקצועיות (ואת יכולה לעבור על האשכולות שפתחתי כדי לבדוק) וזה בניגוד למספר משתמשים שלא פתחו אשכול מקצועי אחד מיום כנניסתם לכאן. אני נמצאת כאן על דעת זה שזה פורום מקצועי ומתנהלים בו דיונים מקצועיים ולכן צורם לראות דיונים שאינם כאלה שגורמים באופן טבעי למחלוקת בין אנשי מקצוע (או שאינם כאלה) עקב השקפות שונות. אני חושבת שזה מיותר, ומי שזה "הפייסבוק החרדי" שלו לא יכול לצפות שזה יתקבל בהבנה אצל מי שזה מקום לשיתופי פעולה מקצועיים והתמקצעות עבורו. עוד משהו: אני מאמינה וחושבת שדיונים אידיאולוגיים זה דבר שצריך להעשות תחת דעת של חכמים, וברגע שיש אשכול כזה ומישהו אומר משהו שצורם לך אישית מאוד קל להגרר לרמות אישיות וזה מאוד חבל.

כאן זהו פורום איש את רעהו ולא פורום מקצועי.
ומי שבאה לכאן רק בשביל עניינים מקצועיים לא אמורה כלל להיכנס בטעות (?) לפורום זה!

נכתב ע"י ויזואל;1195988:
נא לשמור על תרבות הדיבור בפורום
תודה

איזה שנאה, בדיוק כמו מה שקורה היום בין החילונים לחרדים.
בושה.

נכתב ע"י השקעה;1195414:
אתה חצוף והזוי.

כדי שלא יהיה חילול ה' ולמי שלא הבין אני מדגישה ואומרת שפניתי לניק הזה ככה כי זה הניק שהטריד אותי בהודעות פרטיות, דיבר בצורה מכוערת וגסת רוח. באמת שלא רציתי להקפיץ את האשכול אבל ראיתי לנכון להבהיר את זה.

יהודים, כמה אנשים כך מס' הדעות.

אשריכם ישראל! כולכם ודאי כיונתם לאמת. והאמת היא אחת.

והחי יתן אל לבו- ומי שיש ביכולתו להשפיע, ישפיע.
אנחנו בדור שאמבולנסים של נשמות צריכים ליסוע עם סירנה ולתקן נפשות ויהודים במצב קשה רוחנית. אנחנו בדור משיח. דור שכל הגדולים חזו את קשייו, כאביו ונסיונותיו. זה חלק מהמסלול. והויכוח גם על ענינים שברוח הוא גם חלק מהמסלול. לכל אחד הקב"ה שולח את מי שמילותיו יחזקו אותו. בין אם זה המקל ובין אם זה הגזר

לפני שכל אחד בפורום מיוחד כזה עושה "שלח". שניה מחשבה. זה יועיל לעמ"י מה שאני כותב עכשיו,או לא? בשביל זה נוצר הפורום.לא?

ואני חייבת לציין -אני התוודעתי ל"נתיב" לאחר שיחה של הרב שטיין.היו שם בשיחה מקפידים מאד וחלק פחות מקפידים וכולם יצאו עם פנים אחרות.
חזרתי הביתה ומיד התקשרתי ל"נתיב". ואני מודה לה' ששלח לי אותו כשליח. חזק ואמץ!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה