כללי רבותי!!! נא לעזור קורסים

• הוסף לסימניות
דיזיין - ברכה סורוצקין.
איזה עבודות שלה ראית?
אגב, על אימג' שמעתם? משהו די חדש ברמת שלמה. הם מביאים מרצים מעולים, כמו למשל מאיר אשל שמלמד במכללת אמונה.
אפרופו אמונה, למה לא ללכת לשם ולקחת קורסים?? הם מעולים, מעולים. רמה של בצלאל. ולמי שיש תעודת הוראה, יכולה לקחת כמה קורסים ולחשב אותם כהשלמה לB.Ed . הם מאד באים לקראת, ומוכנים לבנות תוכנית אישית בהתאמה.
אני חשבתי לעשות את זה ובסוף ירדתי מזה, אבל רק מלהתבונן במערכת השעות שלהם זה עשה לי חשק...
מי שרצינית - שתבדוק באמונה.

• הוסף לסימניות
אמונה נותנים לקחת קורסים?
לא ידעתי.
לפני 4-5 שנים הם היו מאוד קשוחים לגבי לימודים חלקיים.

המרצים שם מצויינים, ומה שהכי הכי טוב - העבודה מאוד מעשית, עובדים כל הזמן על פרוייקטים
כל מרצה נותן תרגילים ומקבלים המון ביקורת בונה, גם מהמרצים וגם מהחברות לכיתה
ויש דגש מאוד על עיצוב טוב ולא רק עבודה על תוכנות וזהו.
קורס שלם רק על טיפוגרפי'ה (3 שנים, כן?)
קורס יסודות בעיצוב
קורס לעיצוב לוגו, אריזה וכד'
יש מגמה לאיור, מגמה למולטימדי'ה, אנימצי'ה

לא הייתי אומרת שזה רמה של בצלאל, אבל בשביל דתיות זה הכי קרוב שיש.
מה שכן, האוירה שם לא חרדית בכלל
(אני למדתי שם שנה וזה מאוד הפריע לי)

אגב, אני למדתי עם מאיר אשל בקורס של לומדה
ובנוסף - נדב עזרא, יהודית תפרח, ועוד רשימה שלמה.

• הוסף לסימניות
לפני שנתיים היו אמורים לפתוח קורס בשם 'ניו-מדיה' ב'מכללה ירושלים' לבנות שבבית וגן. המסלול כלל הוראת חבילת התוכנות של אדובי: אילוסטרייטר, אינדיזיין, פוטושופ ואקרובט, וכן את התוכנות שלהם לעריכת וידאו. המסלול היה דו-שנתי, ושכר הלימוד היה פחות או יותר אוניברסיטאי, שזה אומר - 11,000 שקל לשנה.

אני לא יודע מה נסגר עם זה, והאם בסוף אכן הקורס נפתח, והאם כל שנה מתחילים מחזור חדש.

• הוסף לסימניות
מה המספר טלפון של דיזיין?

בתודה מראש

• הוסף לסימניות
היא מפרסמת ב'יתד נאמן' כל שבוע (ביום רביעי, כמדומני).

• הוסף לסימניות
המודעה שלה משעממת מאוד :)

אבל היא מורה מעולה
אני ממליצה מאוד

• הוסף לסימניות
בדקתי ביתד השבוע ולא היה.

בפעם השלישית.
אולי בכל זאת מישהו יואיל בטיבו לעשות חסד עמדי ויעלה את הטלפון שלה?

• הוסף לסימניות
גרפיקנער, המסלול במכללה בבית וגן לא נפתח השנה. אני חושבת שהוא לא נפתח בכלל אי פעם. אני חושבת שהם פשוט לא פרסמו אותו מספיק. לא בעיתונות ולא באינטרנט. הם בונים על קהל היעד הקבוע שלהם, וזה לא מספיק.
אבל הוא באמת נשמע מגניב.

• הוסף לסימניות
הוא נפתח פעם אחת, יש לי חברה שלמדה שם. נדמה שלפני שנתיים.

• הוסף לסימניות
נכון, הם באמת לא פרסמו בשום מקום, אלא רק בחוברת של המכללה שמקבלות כל הבוגרות של המכללה.

אשתי היא בוגרת של המכללה, וכך ראיתי את הפרסום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה