זה רק לשמיעה ולא לצפיהיש נראה לי באתר קול הלשון
היה לי את זה בעיקרון והדיסק נעלם.למה אתם לא חושבים שצריך לשלם על זה?
לנו הוא אמר בפירוש שהוא לא מרשה להעתיק.
עדיין ממליצה לבדוק עם המשפחה,היה לי את זה בעיקרון והדיסק נעלם.
קבצים לצפייה??זה רק לשמיעה ולא לצפיה
למה אין בעיה?אם אין בעיה עם זכויות יוצרים
יש קישור לקול הלשון ?
אני לא מוצא.
תודה רבה
אם אפשר להוריד בקול הלשון אין בזה גזל, משום שזה מיועד לכךכמובן שזה גזל אם לא היו לכם את השירים קודם לכן...
ושכל אחד ישאל את רבותיו.
זה מה שחשבתי אולם היות וכל כך הרבה התרגזו לכן מחקתי . אגב זה משם עם התקליט באמצע קול הלשוןאם אפשר להוריד בקול הלשון אין בזה גזל, משום שזה מיועד לכך
? מה המספריש קו של השירים שלו
יש קו של השירים שלו
? מה המספר
הכוונה לזה?...אשמח לדעת גם
לאחרונה התפרסם על קו חדש לילדים עם רבי אלתר המפורסם.
יש בקו תוכניות סיפורים ושירים של רבי אלתר ועוד.
מומלץ מאוד. הילדים מאוד נהנים...
המספר של הקו 026307777
www.prog.co.il
חסדי נעמי מוכרים במחיר מוזל מהחנויותיש למישהו את הדיסק של רבי אלתר לחנוכה או מידע על אפשרות של הורדה בחנם
גם אני מעוניינת.אם למישהו יש וידאו נדיר שלא פורסם על רבי אלתר ז"ל - נשמח מאד תודה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים