- הוסף לסימניות
ז
מאיפה הביטחון??לא נראה לי שהסיפור נכון!!!!!!
מאיפה הביטחון??לא נראה לי שהסיפור נכון!!!!!!
אם אתם ההורים,כמה הורים כבר פנו להנהלה שהבטיחו שיטפלו בנושא, העניין לא טופל, אחד מהתלמידים כבר שבועיים לא מגיע לחיידר מפחד....
מעדיפים עדיין לא לעשות פעולות דרסטיות מידי, האם יש אפשרות לפנות לארגון (לא למשטרה) שיטפלו בנושא וברבי הספציפי?
חוצפה של קהילה.סיכון גבוה וד"ל
תופתע לשמוע שישרבה "שלא מפסיק להרביץ"
אני לא מאמין שיש אמא אחת שהיתה שולחת את הבן שלה לחיידר ,
לא משנה מאיזה סגנון
סיקרנתסיכון גבוה וד"ל
חצופים.אצלינו הילדים היו מתקשרים למשטרה
מה הענין של בנ"א להמציא כזה סיפור באנונימיות?מאמין שהסיפור מומצא
לא מכיר מלמד שנוגע בילד
מלמדים לצערי רועדים מפחד
דמיונות של ילדים ושל הורים
אבל מה לעשות שהילדים חושבים שזה כן התפקיד שלהם.....זה לא תפקיד של הילדים
אם זה לא דרך קבע לכן זה יותר חמור אם זה שיטה של הרב'ה הזה?להבנתי כי זה מראה שזה לא משיטה אלא מכעס בלתי נשלט- ז"א בנ"T שלא מצליח לשלוט בעצמו עד כדי כך.
לקבל ליקיים ולהעביר את השיעמוםמה הענין של בנ"א להמציא כזה סיפור באנונימיות?
לקושש לייקים?מה הענין של בנ"א להמציא כזה סיפור באנונימיות?
צור היקרמאמין שהסיפור מומצא
לא מכיר מלמד שנוגע בילד
מלמדים לצערי רועדים מפחד
מאוד פשוטסיקרנת
אם אני יתן לך פרטים של הת"ת ומלמד תוכל לעזור לי?מאמין שהסיפור מומצא
לא מכיר מלמד שנוגע בילד
מלמדים לצערי רועדים מפחד
כן. מבטיח לעזור באנונימיות מוחלטתאם אני יתן לך פרטים של הת"ת ומלמד תוכל לעזור לי?
מה הקשרחצופים.
נשמע בי"ס חילוני.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים