שוקולד בלונדי
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
נשמח מאד לקבל מידע
בתא קולי אין פרטים לגבי השבוע
ממש דחוף לנו לדעת
תודה
בתא קולי אין פרטים לגבי השבוע
ממש דחוף לנו לדעת
תודה
האם הרב מקבל מחר שני יד 'תמוזשלום וברכה
רבי דוד אבוחצירא שליט"א
מקבל קהל באופן קבוע כל ימי שני
שלישי
וחמישי
מהשעה 13:00
ועד 18:00
ערב רצוף
אין צורך לברר הוא מקבל בטוח אני אצלו כל שבוע
יום טוב
ובשורות טובות
בוקר טוב כן אני גם נוסע הוא מקבל
בהצלחה
וכפי שאמר לי אחד התלמידים וסימנך לא אד"ו ראש.שלום וברכה
רבי דוד אבוחצירא שליט"א
מקבל קהל באופן קבוע כל ימי שני
שלישי
וחמישי
מהשעה 13:00
ועד 18:00
ערב רצוף
אין צורך לברר הוא מקבל בטוח אני אצלו כל שבוע
יום טוב
ובשורות טובות
אשמח אם אפשר לשאול אותך משהו בפרטי,
s025433671 # gmail.comכן בשמחה רבה
שלח את המייל שלך<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
מאד תלוי בכמות האנשיםכמה זמן מחכים בתור?
04-982-3959האם מקבל שבוע הבא בבין הזמנים?
באיזה מספר ניתן לברר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים