"רבנו שאג בקול גדול.............."

• פותח הנושא tzivi
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבושינקה;1550624:
למה לא ראו אותם השנה ערב פורים ברחובות?
...
כי יש להם חיים חשבת על זה? הפצה זה עבודה(וגם עבודת ה'). זה משהו שנעשה לשם שמיים לקרוב רחוקים על ידי אנשים שעושים את זה כשהם יכולים, בערב יש עוד כמה מנהגים משונים לעשות כמו לשמוע מגילה וכאלה.
השקעה..את רוקדת על טנדרים ברחובות? טוב לדעת:)?
נהוג אצלינו ללכת לפי גדרי ההלכה היהודית ולפי גדריה לאשה אסור לרקוד במקום ציבורי כל שהוא. אבל אני מביאה ילד כל שנה בערך כדי שיעשה את זה. בזכות אלה שעשו את זה לפני 13 שנה שבזכותם אכפת לי מה אומרת ההלכה.
אל תערבבו בין חסידי ברסלב לנחנחים...
אומרים נ נח. על השאר אני לא אגיב כדי לשמור על עדינותי אבל תמיד אפשר לפתוח כאן את הדיון היומי בנידון אחרי שאשכול התינוקות ימצה את עצמו. אני פשוט בקבלה כל שהיא עם עצמי לא להשתתף בדיונים מהסוג הזה אז לא יודעת אם אני אבוא. אבל בהצלחה

• הוסף לסימניות
ליבי את עדינה וחמודה וכותבת בכזאת אצילות!!
אני מדמיינת את הבן הבנדיט שלך מקפץ על טנדר ברחובות בני ברק
וזה ממש מרחיב ומחמם לי את הלב!
אני בטוחה שזה אכן מסוגל לקרב לבבות של אחינו הטועים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1550845:
ליבי את עדינה וחמודה וכותבת בכזאת אצילות!!
אני מדמיינת את הבן הבנדיט שלך מקפץ על טנדר ברחובות בני ברק
וזה ממש מרחיב ומחמם לי את הלב!
אני בטוחה שזה אכן מסוגל לקרב לבבות של אחינו הטועים.

הוא לא כזה בנדיט (בד"כ :D)
יש לו גם אחים יותר עדינים...

• הוסף לסימניות
השקעה, לא הבנת אותי נכון, לא התכונתי לזלזל
באמת נשמע מענין, חשבתי שהם עושים את זה בשביל תרומות לישיבה
כי הם מוכרים דיסקים וכו'
וכמובן לעשות שמח ליהודים - אין מי שלא אוהב אותם!
ערב פורים - כמה ימים לפני פורים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה